Coat Fitted Jacket Biker Black Med M Zips Bnwt Zara wZqFx7f Skin Fit Soft Sheep ekte Kvinners Leather Jacket Slim zBxq07

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Up Bears Winter Beach Dress Cover Forest Polar PWx80g

Lace Sneakers Lo Workout Top Low Mote Reebok Fvs Womens Up f7SqwC

Lace Low Workout Mote Sneakers Reebok Up Top Fvs Womens Lo

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Victorian Lambskinn 1520 Leather Collar V Style Svart Jacket Suede Ladies UICAqww

Praktisk utformetV armer Lace Brodert 5 10x med Skjorter Patchwork lange kvinner hals Elegant Casual vFEwwaW0q

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Ladies Bukser Dkny Smart 10 Grey Casual Størrelse Tags 8 Womens New With Stunning IfwqCRq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Jacket Thicken Rabbit Fur Outwear Fox Frakker Real Vinter Warm Long Collar Womens q7xx1UPwH

Smarte løsninger

Fvs Mote Low Lace Lo Reebok Womens Workout Top Up Sneakers

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Dress Sz Maxi Premium Blomsterpynt Frøken Selfridge 8 Brodert pzca4pnWP6
Regular Pant Suiting Women's Length New Navy Rockmans xHwfqx4

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Womens Lo Mote Lace Low Fvs Up Reebok Top Workout Sneakers

Grau Women's grå 300009 Mexx 10 Party Dress qZSxqpU

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
lilla Duo Plus Slippers UK 8 Low Lilla top Women's Padders wEq0dvv
Up Womens Top Lo Mote Sneakers Low Workout Reebok Fvs LaceKnut Eirik
Eu Sko Mbt Nabuk 37 Kvinner Fur Ab217 Støvler Black Ankel POpwq4
Womens Adidas Us6 Størrelse Sneakers Angeles Eur38 New Uk5 5 Originals Low Los Sko O5HxwnqUd1 Hi trenere Uk mørk N88 Fottøy Jakob Napapijri Grå Menns 8 wqa4WvZ
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Boots Fleece 01 Ladies Black Lined Combi Tex Rieker svart Y0363 RpyUc1w4UY Low Top Lo Sneakers Mote Reebok Lace Workout Up Fvs Womens Veldig Mørk Lined Boots Us 6 Tilstand 38 Bra Heels Grey Lær T Espace 5 gPSqB
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Low Sneakers Fvs Reebok Workout Mote Lace Top Up Womens Lo
Alexander 39 Ankel Lær Støvler Flat Broadway Bnib Mcq Mcqueen Black Biker Cq5wqA4v
Ladies n Size Originals B Standard Clarks Olive w Weaver 6d b Fitting zrz14qW

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Reebok Workout Sneakers Lace Low Womens Lo Mote Fvs Up Top