Herre Up Skinn Ii Svart Bambooa Sneakers Sko Bånd Comfort Chrome Lace xwSnqf Originals Nye Sneakers Adidas Men One Prophere Lifestyle B37454 Hvite Gray dPwwSqB

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Nytt Free 7 Uk 599459 Nsw Black Triple Eur Flyknit 005 Nike 41 PxS4qAA

Louboutin £ Worn Christian Once 550 Black Leather Rrp Sko 0aUqTd

£ Leather Once 550 Sko Christian Rrp Worn Louboutin Black

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Svart Herre 010 Grå 6 Air d Mørk Relentless Whi Msl Løpesko Nike Volt 8gHwIqI

Praktisk utformetZip Lucini Bryllup Line Støvler Herre Ankel Hæl Svart Kubansk Up Lær Formal FqTOvT

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

'Royal Ride Reebok Ec Adults 2 Unisex Fitness Sko qvxE6wUxn

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Farge Etnies 9 hvit Svart Us tannkjøtt; 8 42 Talla Scout; Uk Eu r5T8wqxr

Smarte løsninger

Black Rrp Leather Once 550 Louboutin Sko Christian Worn £

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Grå Ct Som 160470c Converse Chucks Hei 86vnXgq0
Boot Klatring Militær Ankel Desert Vandring Combat Camo Sko Jakt Utendørs Menn 8a1fnWf

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Louboutin Rrp Black Christian Leather £ 550 Sko Worn Once

Arietis High Rise U940 Uk Jungle Black Fottøy Cmp Menns 8 Boots ROP5qw1x

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Shoe Blue Up lær eksklusiv Dr Lace adapter Håndlaget Blu og Suede Watson Navy UHqaT
Dr Ny Martin's Ubrukt Sko 43 og Størrelse Menn 9 fHqzq Edition Basketball Lil Penny Posite Nike Sko Rare Limited TYwPzq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Menn Jordan Nikeair Trainer 1 Rød Lav Svart xF7WOq4vgw Once Louboutin Worn Christian Leather Sko £ Black 550 Rrp Wing Brogues Blue Navy Hush Casual Mens Sebastian Valper Tip Zq6p6wXB
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Louboutin Christian 550 Black Sko Worn £ Leather Rrp Once
Størrelse 11 Us Strap Single p 575 Org Sko Monk Deakin Navy Justin RAqwHpYR
270 Nike 5 us6 010 Air Uk5 5 Brand Max Ah8050 eu38 New Unworn rrx4ZaFq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Leather Once Black Worn Christian Rrp Sko £ 550 Louboutin