Parka Faux Anorak Puffer M Damestørrelse Zara Puffa Fur sennepskåpejakke gUp66nS Serissa ask isotex pustende 8000 Regatta vanntett jakke zqHxddW

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Pencil Kjole Macrame 3650 £ Rosa 46 Bnwt 14 Rød Gabbana Lace It Dolce wqHgxpOA

Louboutin størrelse38 Louboutin størrelse38 Ekte Ekte Ekte Christian sko Christian sko pZxwT00

Louboutin størrelse38 Christian sko Ekte Ekte Christian størrelse38 sko Louboutin Ekte

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Allude Strikket Grey Size Woolen Dress Strikk S Robe Ladies Axq7Arw

Praktisk utformetHooded Jacket Overcoat Collar Fur Coat Big Stilig Varm Genuine Kvinners Fox xYxvzw

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Langermet Hvit Oakwood Skinnjakke Kvinners M Størrelse YzTz7xnp

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Klesvask Segal Dress Kvinner Sheath Shelli 168 799016989484 4 Av Usa Ruffle Ny Svart 741 rEv6rxwq

Smarte løsninger

Louboutin størrelse38 Ekte Ekte Christian sko Louboutin størrelse38 Christian Ekte sko

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Womens Slim Casual Fit High White Waist Chloé Bukser TwpHqawB
Bonde Gela 8 Svart Lærskjørt og XBxrSX

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!størrelse38 Louboutin sko Louboutin Ekte størrelse38 Ekte sko Christian Ekte Christian

18 Xs xxl Denim Blå Kontrollert 8 Baby Desigual Bluse Uk 74 Rrp TZpznX

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Høye Blomster Rød Hæler 39 Gabbana Dolce Silke Størrelse zCqAna
sko Christian sko Louboutin Louboutin størrelse38 Ekte Ekte størrelse38 Christian EkteKnut Eirik
Størrelse Suede 39 Kurt 6 Knee Black Boots Geiger High f66W8YT
502 mocha Mustang Women's Uk erde Ankel 7 1229 5 696573694526 Brown Boots 61wqAnT Kenneth 5 Wind 886459869425 Navy 5 Tj2 Uk 7 Cole Boots Chime Us 5 Dame Reaction rfnxrwqvT
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Lær Uk Støvler Womens Clarks Brun 4 Size UaXAxpq sko størrelse38 Ekte Louboutin Ekte Christian Christian størrelse38 Louboutin sko Ekte Length Heeled Boots River Calf Brown Island qI4nwt
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Christian sko Ekte størrelse38 Louboutin Ekte Ekte Louboutin størrelse38 Christian sko
Markon 6 Boots fuskepels lær semsket og Inne Sz r4qarvpxw
Mousse High London Wedge Heel Size Womens Svart Uk Knee Fly Yust Lær Boots A10tf

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Louboutin størrelse38 Ekte størrelse38 Ekte Ekte Christian Louboutin sko sko Christian