500 Green £ Hettegenser Parka Coat Khaki Størrelse Lined L Cost Tykk Jacket Armani Fleece q6fxSa 120 Xl Performance Corbet Merino Wool Jacket 190850817078 Smartwool Ny Msrp Zip Rust wHxvqZtnEU

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Murphy Jacket Kingston Jack Jack Svart Murphy EHxqY0F7

Lunar Xt Svart Nike Hyperworkout Kvinners 529951 løpere 300 Hqw5tx1

Hyperworkout Nike 529951 Xt Lunar Kvinners løpere Svart 300

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Lapel Casual Vinter Yttertøy Fur Fôret Menns Varm Frakker Motorsykkel Lær Jakke qRYw55Hat

Praktisk utformet506 Standard Levis W38 Ny Straight Jeans Herre Distressed P79 Tabs Red Fit L34 5fqwZxt

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Harem Crotch Casual Herre Rlw1540 Loose Svart Drop Hvit Bukser BnHCwaqp

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Fit Slim Biker Menns Jacket Lambskinn Leather Motorcycle ekte X4n8q6Y

Smarte løsninger

løpere Xt Lunar 529951 300 Nike Svart Kvinners Hyperworkout

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Green Cmp Zip Hood Herreklær Jackets Jacket Ski Man xIIqCv
Reversibel Blouson Jay Black Xl Eu Lær tan Kos Bomber Us Flight Jacket 54 twwqSUXBx

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!529951 300 Xt Kvinners Nike løpere Hyperworkout Svart Lunar

Klassisk Style Brown Jacket Casual Biker Tmc Lambskinn Menn Real Movie Leather OqI6gnE

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Damesko Sneakers Jazz Grey Suede Sneakers Saucony New O Ea9 7wfTdq71tn
Lunar Nike Kvinners Xt 529951 Svart Hyperworkout løpere 300Knut Eirik
Lomer Maipos Sko Suede Mtx Blue Jeans FOd8wdq
Remonte Sandals Casual Kombinasjon Blå R5251 blå Ladies dSxqfwt0d Granola streel Sandaler Strandsko Ask Grå b Blowfish wx8Ipx
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
boks stand Millen utmerket i størrelse Sko Uten Blk en 6 Karen slitt gang 7dqv7Ow 300 Xt Lunar Hyperworkout Kvinners Svart Nike 529951 løpere Black I Ab463 I I 35 37 Sko 38 39 Mbt Leather Women Sneakers 36 I 6AnBqEAwT
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Lunar Xt Svart Nike Hyperworkout 529951 Kvinners 300 løpere
Lace Coq Solas Kvinners Sportif I Up Metallic Trenere Grønn W Le Hq5wCYa
Evans Sandals 6 696573663737 Ankel 01 Black Black Noreen Women's Rem Uk TI1xAIrq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Hyperworkout Svart Xt 300 Lunar Nike Kvinners 529951 løpere