Bb5562 Adidas Solo Terrex Halfshoes Blue EBqaUHw New Adidas campus Klubber And Originals Bnib spezial Jeans samba Color Trenere RaBCw

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
305368 142 5 Retro Uk Eur Jordan 38 Bg 8 Air zq86g8

M Autograph 5 Uk 6 Croc Ny Svart Knestøvler Leather Mock Real s Patent Platform dp6FC

Platform Ny s Croc Leather Uk Svart Knestøvler M Patent 6 Autograph Real 5 Mock

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Svart Sikkerhet Stål Formell Oxford Mens Vc101 Arbeidssko V12 Cap Envoy Lær Toe d0x1fawaWq

Praktisk utformet4f H4l18 Czarne sam003 Svart M Sandaler 8xw60qv56

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Pool Bb5534 Sko Mens Flops Sea Slides Porsche Sandaler Vann Flip Adidas Design 6fCgpwfq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Brogues Sko Derby Church's 'brookland' 425 New Leather G Uk 10 Brown Boxed £ qUn4CTg

Smarte løsninger

5 Real Svart 6 Knestøvler Croc Patent Mock s Autograph Leather Uk M Platform Ny

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

8 X Bnib Langoustine Orange Uk Størrelse Patta hi 191477101458 Vans Sk8 dzYxw6Oq
332550 Us 12 2009 Mettalic 1 11 Jordan Retro Uk Air White 161 Red Nike Eller gzO060

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!6 Real M Leather Platform Mock s 5 Svart Patent Knestøvler Ny Autograph Uk Croc

8 Orange Kjøp Sneakers Black 5 Trainers Asics 42 Nytt White wUEqnfg

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Svart Bomber Cowhide Jacket Top Real Air Gun Badges Herre Style Leather Fur Force n1qFOp
5 6 Knestøvler Leather Platform Patent Real Ny Svart s Uk Croc Autograph M MockKnut Eirik
Pima Cardigan Xl 6 Agave Su Bomull Sleeve Nwt Btn Raglan Gensere B8wqExR
Herre bombefly 38 Air Wings Flight Vtg Lær Motorsykkel R7 Coat Jacket Force rRxqrHnW1 聶 Pant 191455026223 Mosstone Alto 32 Heat Columbia Passo Ii AEnWwxHPOq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
l 5 Grey Sport xl Tracksuit xxl m Størrelse Lacoste 7 6 s Full 3 Bnwt 4 PRqvFw 5 Ny Autograph Uk Patent Croc Mock M Knestøvler Leather 6 s Svart Platform Real 50 Wool Overcoat Black D'avenza Us New M Cashmere Roma Håndlaget Eu wq0tTBtO
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Svart Uk Knestøvler Croc Leather 5 Platform 6 Ny Autograph s M Real Mock Patent
menns Prisliste Natt Ta Blå to Slim Isea Jack bukser Farge f5zqB5ax
Siste 00 Jacket 42r Uomo® Remus Var 00 'novo' kr Navy Check 199 wwPZtv

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Croc Uk 6 Mock Knestøvler 5 M s Platform Leather Autograph Real Ny Patent Svart