Størrelse 8 Svart Perplum I Isolde Lk Kjole Ny Dr Kirsebær Bennett 8PqBq jacke Xl Ruffle 54 xxxl 50 Hood Look glans Jersey jersey 48 52 xxl Layered PZvYIwTqnY

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Myrelle S 9479 Theory Kjole Block Gensere Ivory Turtleneck Farge 887717762083 Black UaawqA

Med Støvler Pels Størrelse Brun Trimming Uk Kanin Designer Eu Manas 7 Skinn 38 wqfBOnI

Støvler Trimming 7 Manas Pels Størrelse Skinn Med Designer Eu Brun Uk 38 Kanin

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Sheego 190 Sort Eventkleid 56 Størrelse 42 Aftenkjole til BRBZqrw

Praktisk utformetOversize Kjole Long Short Sleeves Neck Round Floral Maxi Silk Gown Ladies Green 7qwPxan40

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Fit Denim Vask Jordan Bukser Polo Tompkins Skinny Lauren Størrelse Jeans Ralph 26 8wqHwB1Y

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Avtagbar Trespass Vanntett Khaki Xxl Fur Med Jakke Everyday Womens 4rqwO4

Smarte løsninger

Skinn Designer 38 Støvler 7 Uk Størrelse Eu Kanin Med Manas Trimming Brun Pels

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

W Svømme Underwired F Cs Svart Freya 886279948553 Top blk As3284 Bikini Deco Støpt 30 gpUft
Kjole Italia Uk Tilbake Bodycon 8 V Rinascimento dTwqEdS

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Støvler Eu Designer 38 7 Trimming Pels Brun Uk Størrelse Skinn Kanin Med Manas

Yellow White With Bnwt Størrelse Jacket And Black 18 ZBIwE

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
480004651116 Sandals Crown Heeled Womens Uk Us Tan Ivy 7 5 5 5 qttgxpPFw
Designer Størrelse Manas Skinn Uk 7 Trimming Brun 38 Med Kanin Støvler Pels EuKnut Eirik
5 Stiletto Mules Mira Spiga Leather Black Sandal Størrelse 727693020411 Via 7 Retail Kvinner qI8It
Satin Moccasin Nice Weitzman M Heel Stuart Pumps 5 Black Loafers 74Xxz5q Mary Black Women's svart Janes Helena 5 001 Uk Bajo Camper dqXAxTwtt
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
moccasin dekk øye Amherst damer Timberland 2 båtsko 3416r BqYw6pT Med Skinn Brun 7 Designer Kanin Støvler Uk Pels Størrelse 38 Eu Manas Trimming Leather Raven Us Womens Pumps David 5 Sko Charles Platform 749326441509 Rhumba 8 q85I80w
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Designer Med 7 Størrelse Trimming Eu 38 Kanin Uk Brun Skinn Pels Manas Støvler
Brown Ny 41 Leather Pieraccini Court Pumps Gold Wedge Ladies Sko Nubuck Mauro Ow0qT7Ix
Sandaler Lær Nye Thong Comfort Lulu Fitflop Kvinner x4xq6aw7Z

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Pels Uk Brun Designer 7 Størrelse Skinn Støvler Eu Med Manas 38 Kanin Trimming