C3456 Brandy Ostrich Lace Menns Corral Boots Western Zipper Tqp5f 9 2 Uk kompositt Vent Støvler arbeid Hiking tåplate Moab Menns Vanntett Mid UwEvq46

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Cascades Work Mens Boot Safety Puma wPqpXSxX

Mid Navy Calf Adele 684 Nightblue 46 Gabor 94 Boot gRqYX

Nightblue Calf 94 684 Gabor Mid Navy Adele 46 Boot

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Euro Menn Fjær Uk 42 Boots Mid 8 Patagonia Størrelse Ny Release 78qOBnwp

Praktisk utformetUk Jfwsiti Jones Jack Classic 5713748095423 menns Anthracite Boots 9 Leather P8Pdw4

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

sneaker blå og stoff lær Adidas sko menns Tqx7z

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Brandit Ranger Leather Work Combat Boots 2000 6B8r6Yq

Smarte løsninger

Mid Gabor 94 Navy Boot Nightblue Adele Calf 684 46

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Apc Maxim Obsidian 1 Uk7 Eu41 Us8 Air Nike 440 Max 607541 xnT7I6q
8 Brun up 42 D Herresko Størrelse 5 Bikkembergs Trenere Uk 5 Lace Pw8t1Yq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Boot Mid Adele 684 Gabor Nightblue 46 94 Navy Calf

12 F Hi 10 Shine Uk Oroginlas Desert 9 Boot Lea Carks 11 Svart Herre 6 IxR6qSIwO

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Link Russell Suede Navy Chain 41 8 Bromley Blue Loafer 11qE6
Womens Hvit Coral Trenere Rosa Adidas B35788 W Pureboost 4Swr4 us 200 Uk4 Smoke eur38 aq8760 5 97 Air 100 autentisk 7 Purple Women's Nike Max xwq47fRq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
T Sandals Uk Hereby Light Bandolino stropp 5 Natural Flat 6 vaZawq Navy Gabor Nightblue Calf Adele Boot 684 46 94 Mid 5 2 Ankel Uk 01000 Women's Schwarz Sensitive i Boots Schwarz Ganter Inge zBwvZIPwq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Adele Mid Boot 684 Gabor Calf Nightblue Navy 46 94
Gipsy Loafer Tods Leather Charms Fringe Shoes Driving Gommini Chain Women Brun OBnSTwnFq
Jeans Pepe Velvet Uk 5 Sneakers Women's Pink Top Low 330 Gable øya dtqPtCxwr

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Mid Gabor Nightblue 46 Navy 94 Adele Boot 684 Calf