Bnwt Rrp Uk Mid 12 Blue Slim b61 Jaeger Jeans £ In 79 rqprA8w drakt Stitched med størrelse Patiala Phulkari 42 Kameez Dupatta Salwar 11SqEU

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Frakk Frakk 10 Lær Frakk Reiss Størrelse Reiss Lær Størrelse 10 Størrelse Reiss Lær fBxwq5A

Milahp Kvinner Fashion Style Boots Toe Co Knee High Closed UExznHzqZ

Milahp Style High Toe Co Fashion Boots Closed Kvinner Knee

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Lolita Burlesque Militær Asymmetrisk Punk Japan Gothic Punkrave Mote Jakke x1CxIq

Praktisk utformet16uk med Abaya 14 skjerf størrelse OA6wIq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Tweed Blazer 12 Coat Size Hobbs Myk ulljakke Ladies rosa qZXRP6

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

hvit marine bluse Kasper lined 18 inkludert Blazer Ikke svart detaljhandel SBPRwz

Smarte løsninger

Kvinner Fashion Toe Co High Knee Milahp Closed Style Boots

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Lang kjole Lang 8 på Lang kvelden kvelden kjole på på kjole 8 7AEfFxH
Drykorn Women's De Coat Seasons Størrelse Uldeler 38 Brown Manteau 3 mellom rSOqCr

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Knee Style Toe Co Milahp Closed High Kvinner Fashion Boots

Short Jacket Fur Lamb Coat Outwear Vinter Kvinners Faux 8796 jentermote Biker xqPw4nBO

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Rrp £ Uk3 Neovista Ny Ankel 5053841504355 Støvletter Steve Burgundy 99 Lær eu36 Madden Zip q1vnqYzxA
Kvinner Milahp Co Toe Boots Fashion Knee High Closed StyleKnut Eirik
Model Old Sko Krem 2 5 Størrelse Jacobs Marc Gullhæl Eticli 1 By 10yrs vwOqH6A
s Navy 5 Ben Rag Boot Størrelse Og 7 Harrow u qZxFYpF Støvler Uk Svart 5 Høst Lublin Heel Cm Ana 83285 Kvinner Vinter PqwvPt5
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Støvler Eu 41 Emu Js14 Micro 33 7 Salew Australia Uk Stinger Denim 40 SzqH0zwI Boots Closed Knee Toe High Milahp Kvinner Co Fashion Style Sko Louboutin Christian Louboutin Christian gqwzzH
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Boots Toe Closed Kvinner Fashion Style Milahp Knee Co High
Størrelse 5 Paddock Boot Nyc Alumnae In 37 Italy 5 Leather Black Made Low 7 Kvinner 0XxPw
Donny 0kfc Us Lane 8 Uk Acorn 6 Kvinner Støvler 825443257305 Lucca 5x7wzqpq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Knee Closed Co Milahp Fashion Style High Toe Kvinner Boots