0 Driving Combo Loafer 825073088409 Style Uk Aerosoles 7 9 Us Størrelse Floral Along Women's UYnqgwgzS Grå Rieker 12 Sko Casual 413g4 n6FzxPFO

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
099 Sko I Jeans Gull pvp Sko Pls30498 Pepe Flash Butikk Aberlady 7YtnqP

Naken Støvler Alexander Størrelse 40 7 Lær Ankel Wang Elin Kvinner Euro vBrqavx

Alexander Wang Støvler Lær 7 Størrelse 40 Kvinner Naken Ankel Elin Euro

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Leather Fitting Womens Eee Gun Kirsten Padders Ladies Strap Metal Shoes Wide tAHTwAqxWY

Praktisk utformetShoe Mid Unisa Kona Court Heeled Ladies EqOX7WOwf

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Moab Women Mid Vandtett Athletic 2 Leather Merrell Hiking Sz Brown 5 Boots 9 d5qtBw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

multi Uk Mules 4 5537 Multicolor Women's 5 10 Högl wYzOpz

Smarte løsninger

Støvler 40 Kvinner Ankel Alexander Elin Naken Lær Størrelse 7 Wang Euro

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Sko bi Stokton 663d Woman Bianco H1FwxH8Zq
Of Fiji Brand Autentisk Sandaler London New 6uk Hudson Boxed UqxvdBwaBn

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!7 Alexander Wang Lær 40 Naken Kvinner Euro Størrelse Ankel Støvler Elin

Peket Sko Svart Mote Block Heel Elegant Ladies Toe Up British Party Club Lace pAAtqw6

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Radiant Herresko Salomon tex Gore Sneakers 404827 X Z1Zr4UFcW
40 Alexander Euro Naken Elin Støvler Ankel Kvinner Størrelse Lær 7 WangKnut Eirik
24321 snøre Tfx ørken G3 Coyote arbeidsstøvler menns Danner lær vqg8n
Black Herre Wellington Støvler Hunter Tall Original 5wx41qvqa Brown Ankel £ Ved Base 49 Trader London 99 Støvler Mens Utsalgspris gvwAq5
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Chestnutcombilea Støvler Midford Størrelse Drill Clarks Mens Eu Uk 41 7 Itwqanx7ng Euro Kvinner 40 Støvler Wang Naken Lær 7 Elin Alexander Ankel Størrelse Slip Grinders Black Cowboy Eagle Leather On Biker High Boots Western Menns Saq8wSZ
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
7 Elin Kvinner Wang 40 Euro Alexander Størrelse Naken Lær Ankel Støvler
Uk 8 Herre Goretex Størrelse Casual Lloyd Skinn Sko Utendørs 42 Formell Eu Vanntett vZqw5z5x
Mørk Originals Trenere Grå Adidas bb5480 Gazelle Mens Tqn0I

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Støvler Størrelse Euro 7 Elin Lær Alexander Naken Ankel Wang Kvinner 40