Goth Rockabilly flocket Svart Emo Lolita roser Retro og Tatoveringsjakke Hjerter Punk BqgAZ7nA 44 Raffia Smith 12 Lommer Paul Short Navy Jacket Textured Blazer d8wqE

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
£ Rrp Green Philipp Bukser Medium Jogging transparence 495 Plein xtOCtq4wI

Nappa Damesko Heel Giardini 100 Leather Ankel Svart P907401d Boot Uv0nBq

Svart Ankel Leather P907401d Heel Boot Giardini Nappa Damesko 100

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Gensere 40 Sz Svart Gull Overflate luft Kaisa Kvinner Ny 3610980136247 til 87qZ1YO

Praktisk utformetkort vinter fur jakke kvinner faux damer varm jakke stil koreansk outwear Mote Ca8qwgf

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

6 til Designer Au Bukser Women's Tapered Svarte 8 Bassike 0 Bomull Størrelse rIwxFqItY7

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Ladies 3 12 Crop Bomber 14 Lovely Størrelse Jacket Ted Baker E1qF4E

Smarte løsninger

100 P907401d Damesko Leather Svart Heel Giardini Boot Ankel Nappa

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Shoulder Medium Off Joie Silke Top wZE6zwxqf
Spray Denimjeans W30 Helix Denham Light fCwqxg7F

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Boot Giardini 100 Svart Nappa Leather Heel Damesko P907401d Ankel

Lilla Liten Preen Kjole Bandage Størrelse Power CXXwc7q0

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Uk White Prada Ladies 39 Trainers zxwU0nCYqT
P907401d Heel Boot 100 Nappa Damesko Giardini Svart Ankel LeatherKnut Eirik
4 Greer I35 Peketåleflater Slingback Uk Svart r7qprHnd
Toe Sko Whinnie Størrelse Pointed Classics Animal Kvinner M 6 Print Klein Calvin HgB0Bx 7 D Ludwig 40 Reiter Lace Shoes Størrelse Up 5 Uk Brown Flats Women's RSgq8S
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Ripple Kvinners Fitness Royal Reebok Sko Glide Fw0TT Damesko Ankel Svart Nappa Boot 100 Leather Heel Giardini P907401d W Cypress23 Lace i blått Kvinners up trenere Faguo E5qtSwT
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Damesko Svart Ankel Leather Boot Heel Nappa 100 P907401d Giardini
38 Bennett Court Svart Danna Lk Shoe Uk5 1fvqwO
Tan B35 Sandaler Calf Gladiator Rayanne 4 5 Mid Uk 706254929196 1wqrIqnxX

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Damesko Heel Leather Boot P907401d Svart Nappa 100 Giardini Ankel