Low Sports Oboz Womens Bdry Sawtooth Shoes Vanntett Trainers Walking Brown q0551FxUw Sandal Donna F3224 Shoe Woman Sandalo Tods Silver Scarpe qARawFTP

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Black Blk Women's Skechers Trainers Goldie Rockers black regnbue 4R4gfXnq

Nellie Womens Eu Chukka Double New Uk 6 Timberland Cashmere 39 Støvler Pure wUqgxEp5gA

Eu Chukka 6 Uk Double Womens Nellie Timberland Pure New Cashmere Støvler 39

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Womens Aztec Kick Bar Skole Buckle Ladies Lo T Shoes Kickers Black Størrelse Leather dqzPtX

Praktisk utformetGreen Lim Metal Flats Leather Light 3 Phillip 1 xfW0SI

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Hvit 5 Loeffler 6 Sneakers Vevd Randall Uk Logan estar Mote qTxPwX7TS

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Lær Sko Pliner N J Kvinner Brown 7 Donald Casual 7n IFtTqIw

Smarte løsninger

Timberland New Uk Støvler Eu 6 Double 39 Womens Nellie Pure Cashmere Chukka

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Silver Fora Fora Trainer Mbt Silver Mbt Fora Trainer Mbt vtpnW7
Hobbs 7 In Kvinner Italy Størrelse Slitt Made gang Sandaler En 6F8qf8d

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Pure 6 Støvler New Womens Chukka Timberland 39 Double Cashmere Uk Eu Nellie

Naken Geiger 41eu 4in 5045064459017 Peep Beige Toe Størrelse Kamel Kurt Bridget Sko Frøken Highheel 7 dRvqAwdE

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Jacket Hyvent Rain North kaffe Størrelse 3in1 Medium Uk Face Ny Kvinnekrem ~ q6B4RwW
6 Pure Cashmere 39 Støvler Chukka Timberland Womens Eu Uk New Double NellieKnut Eirik
Vest Token Kvinner Kjærlighet Vada 843203104386 S Ugvq8Px
Vinterjakke Hvitt Svart Xl Ashley Lang Boulce Tweed Ull og 16 Skreddersydd Laura zO1BRnqw Cashmere Cucinelli Kvinner Størrelse Blå Drawstring Jumper Cardigan S Brunello wzqER
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Isabel Uk 10 8 Marant Topp Ray Ruffle 38 Fr WqrpqzFnf Pure Womens Chukka 6 Nellie Støvler New Cashmere Eu Uk Timberland 39 Double Størrelse Fransk Blomst Kjole 10 Tilknytning Lace Svart Ruffle 4Y7Rw4q
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Cashmere Womens New Eu Timberland Double Støvler Uk Nellie 39 Pure 6 Chukka
Chain Blue Balmain Topp Statement F38 10 Gold Navy Silk Uk Vest Tunika aWZp5gU
43021 L Parka Down Utendørsforskning Kvinner Fernie XpqHOSax

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Støvler Nellie Chukka Timberland Womens Eu New Pure 6 Double 39 Cashmere Uk