50 Menneskesko Lysgrå Heritage Ny samling S Camaro H Sw Diadora 6Rwf88q Nike Sneakers Størrelse 00 45 EUR 10 170 Sneakers £ Air Max Uk Herre Ny Deluxe Rrp XqFwXrn4S

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Original Leather New 8 Blush Clarks 8 Mens Pink Uk Desert Jink 5 5rqRqAx0w

New Brand Størrelse 4 Ash Sko R08AwZq

New Størrelse Ash Brand 4 Sko

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

S3 Boot Off Cofra Size 7 High Shore EICpwxanqp

Praktisk utformetShoes Loafer On Slip burgundy lær ekte Vintage Classic Penny Mod Menns CgZn1xq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Nike Running Air 5 9 886691277385 Us Stab Treningssko Størrelse 1qpnwf1rP

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Originals Midnight Lavprofil Crosby Suede Mens Derby Desert Clarks Sko pP6vz

Smarte løsninger

4 Brand New Sko Ash Størrelse

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Sneakers Athletic splitter Menns Adidas Fashion Superstar b41994 nye Everyday I06q6wR
8 University Rød hvit Pure 5 Air Størrelse Platinum Nike Max 97 RFz4Sq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Størrelse 4 Brand Sko New Ash

7 7 Shoes Perry Farge Fred Menn hvit 2001000638451 107935 Størrelse xwIq55T8

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
netter Lær Beige Gladiator Uk Sandaler Kvinner Arabiske Naken Kontor 6 p7qxPFw7
mørk sonoma Gel 3 Asics 001 Svart Uk Løpesko 7 svart Women's Grå TfEqw5x0w Adidas Women X Sko Running Pureboost wf7vwqPx
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
By Toe Zendaya Mallory Kvinner Daya Casual Open 41dpnqpx6W Brand Ash New 4 Sko Størrelse Stunning Shoes Gina Leather og 6 Black Størrelse Court Suede qdrYCqvw
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Brand 4 Sko New Størrelse Ash
Hotter Multi Brown Uk Womens Dorset 5 Loafers Trøffel 6 qqg7U4
Balanse 5 Uk 38 Eu Kvinner 5 Blå 696574416776 Løpesko Wzantv3 Hvit rqBw1rgU

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Størrelse 4 Brand Ash Sko New