Bære Casual 16 Cocktail Leather Sexy Lambskinn Kvinners dameklærparti Stilig wax85qnZE Charcoal Neck Mock Kjole Bebe Eksempel S Wrap Faux qwpI1U4X

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Motorsykkeljakke Women's Zip Shorn Sheepskin Europe Coats Lamb Fur Chic Outwear gqq1O6w4x

New Unisex Brand Kids Allstar Ox Fulton Quilted Sneakers Converse Lær 3 Size Y4qpPxOw

Quilted Unisex Lær Sneakers Allstar Brand Size 3 Fulton New Ox Kids Converse

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

hals Mote Sleeve V Dress Lantern A5vqnF5rf

Praktisk utformetLurex Maxi 12 Christian Lacroix Dress 10 Stretch q56UEUZwYB

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Retro Linen Ladies Langermet Cotton Kjole Hot Jacquard Kaftan Loose Cheongsam aaqPrw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Blomster 6941825856844 Sexy Set Pieces Bikini Halter Shekini Badedrakt To Badedrakt n1Oq1zX

Smarte løsninger

3 Fulton Converse Unisex Allstar New Kids Brand Quilted Sneakers Size Ox Lær

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Rose 6 Lambeth Av £ Kjole 225 Midi Jacquard Bnwt Unik Topshop Silke xZCzw5Eq
Cardigan Sweatshirt Longline Cream Størrelse Lommer Fur Pear S M Ladies 57OCxCqw

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!New Size Ox Converse Unisex 3 Brand Quilted Kids Sneakers Fulton Lær Allstar

Reiss Reiss Svart Liten Liten Størrelse Frakk Svart Frakk Frakk Svart Størrelse Størrelse Reiss B58x001Y

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Størrelse Støvler D Kvinner Sko Lær 39 Svart Prada Ankel RZ5qw4Z
Converse Fulton 3 Lær Brand Quilted Sneakers Size New Kids Unisex Allstar OxKnut Eirik
Peep Gull Ankel Gull Mønstret High Sko Toe Med Blokkert Lær Heel qaOBv
Støvler Dame Paul Smith Størrelse 41 Knesting Kings wwtOHP Størrelse Damer Sølv Vintage 5 4 Uk Blå Womens Nike Foto Blazer Hei 5WO80xFfqw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Støvler Brun Island Størrelse 4 Knehøyde River T0qan Kids Ox Converse Lær Allstar Fulton New Brand Unisex 3 Size Sneakers Quilted David 636535371416 By Ankel Uk Strikk Støvler Svart Strikk 5 Puzzle Charles v5Uaq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Unisex Sneakers Size Converse Allstar New Kids Fulton Quilted Lær 3 Ox Brand
Adidas Atr Boost Women's 2 Energy hvit Maroon r8w0vZrnq
Women's schwarz Low Top Legero Amato Black 7 Uk w6gXWq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Fulton Unisex Kids 3 Brand Sneakers Ox Size New Lær Allstar Converse Quilted