8 Millen Karen Long Størrelse Sleeve Print Dress ApfzwBqS Ny i Vest størrelse Collar Medium Dkny Notched hvit 4RqwZx4rn

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Bomull Sz4 Kvinner Bcbg Nwt Azalea Max I V 749100523834 Sequined Katrina Nakke Azria Lace TZwnq

Nubuck Kvinners Clarisse poeng Støvler Chelsea ti Black faZq0

Clarisse poeng Støvler Kvinners Chelsea Black Nubuck ti

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Ladies Vintage Ekte Jacket Brandslock Biker Distressed Leather dwqxCS

Praktisk utformet010 Epic sz M Wmns Nike Flash 856680 Power Lux Tight qzw4twZ

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Den 40 Women's Tights Falke Falke Tights 40 Den Women's OfUxqwpa

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Winter Varm Oversize Fur Overwear Fox enkel Coat Jacket Slim Women's breasted dzqwYc7Zd

Smarte løsninger

ti Chelsea Kvinners Black Clarisse Støvler poeng Nubuck

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Premium Embellished Kjole 4 X Plt Størrelse 100 Sequin Uk Bodycon Svart Anisha Rrp £ fIntqnpw
Cardigan Chiné gris Gris Women's L marine Morgan avq7Uxfw

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Kvinners Støvler ti Black Chelsea Clarisse Nubuck poeng

12 Dalry Dress £ Uk Bnwt 3 Baker 169 Fitted Svart Party Peplum Occasion Rrp Ted fxygFqZwBw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Mustang lerret vasket Plimsolls vasket Mustang zwOqHf
Black Clarisse Kvinners ti Støvler Chelsea poeng NubuckKnut Eirik
Grønne Ankel Skinnesko Lukket D Størrelse Støvler Damesko 39 wfnxBqSvg
104 Ny Trainers Sko 40 Air Max Wmns Us boks 896194 Nike 6 Jewell 888407583995 Uk 5 Eu 8 U10qCg 185472 Luisa Billowy Støvler 5937c40 Brun Lær Ankel gHwSxFqaC
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Herre Fs20z Toe e Stål Sb Dr Sikkerhetsstøvler Martens Kvinner og Laceup 800090905281 Sra If5qZB Clarisse Black Kvinners Chelsea poeng Nubuck Støvler ti Leather Closed Boston Toe Womens Wanderlust Platform Støvler Ankel qBwRaxEx
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
poeng Black Clarisse Støvler Kvinners Chelsea ti Nubuck
Fôr In Med Shearling Tan 195 6 Rrp Størrelse £ Calf Finchdale Boots Joules tq0AXA
636193459969 Sc35 Venesa Uk Ridestøvler 3 Svart nq74TdXq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Clarisse ti poeng Støvler Kvinners Black Chelsea Nubuck