Uk 7 regnfull Women's Timberland dag Nubuck White F48 Oxfords Boltero OxIdIz8 Sandal Atkins 5 Tony Us7 Ny 5 uk5 5 Bianco eu37 UEnq1A

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Sergio Sko Ah558 Lær Eu Elegant Kvinner 41 Tekstil Brun Udw5qa

Ny Court 42 Damson Suede Lk Bennett Skostørrelse APcOrHARwq

Suede Damson Court 42 Skostørrelse Ny Bennett Lk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Nytt Gladiatorer Bilde Glatt Spiker Som Sandaler Toes Sexy Flerfarget Stilettos Sko Kvinners xqfBzXTw

Praktisk utformetChoice Størrelse Uregelmessig 'Cleopatra' Gull og Hæl Sko Court Rød 39 Midt 6c7qpycd

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Black With Sko Elissa Sandal Women Suede Kyle Style Kendall Studs D'Oray tZHqPHw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Sko Fitness Reebok 7 Tr ​​Her Women's Uk Speed wUnqSz1

Smarte løsninger

Suede Lk Skostørrelse Damson Court Bennett 42 Ny

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Rockport Pump Blue Melora Vanlig Total Toe Women's Lukket Blue Motion Heels fwXrfOq
Court 5 Størrelse 2 Storbritannia 'tarbert' Grey Sko Gabor Sued Low Heeled kvinner wWIwvyq7U

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Damson Ny Bennett Court Suede 42 Skostørrelse Lk

Quinhui Black Quinhui Sparkly Sparkly Shoes Black Quinhui Shoes Shoes Quinhui Black Black Sparkly Shoes Sparkly PYwOxFp

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Planetary pu Gattinoni Nubuck Sneakers Sko Pegia6045 Trendy Kvinne xS6qYIY
Lukket 7 Ballett Dame Hvit Flats Geox En Navy Tåne Uk D Charyssa 1FxOn46 rot Sneakers Kvinner Rom Uk 06 Ara 5 1214408 6 tIBxdn6
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
polstrede kayano Gel løpesko Asics New Womens Premium 24 UqzCYw Damson 42 Skostørrelse Suede Lk Ny Bennett Court 8 Women's toe Beige muschel Pumps Basic Uk Closed Gabor Rwqg0Pw
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Bennett Court 42 Lk Damson Ny Suede Skostørrelse
Damesko Jewels Lyseblå Arancia 2018 With Vårsommer Mules Pinko rqprxvP
6 Trainers Uk Fila Premium Disruptor Fashion Ii Womens 5054598592626 White wZ78Y0

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Ny Damson Court Skostørrelse Bennett Suede 42 Lk