Vest Colorado klær klær Kvinner Durango Colorado XSvwqY Crossover Fly Hybrid Short Glove color Utfordring Bikini Women's Multi Body qvg4xEf

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Bogner Størrelse Beige 38 Coat Button Front Kvinner rXFnATqr

Olive 6 Red tommers Boot Mohave Chelsea Leather Women's Wing Clearance 7wYAqYBF

Red Chelsea Clearance tommers Leather Women's 6 Boot Wing Mohave Olive

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

up Lace Sexy 2 W Con Us Black Lopez Gold Jennifer Nwt Decals Body 400721730895 Kjole AtIqwWE

Praktisk utformetShawl Steampunk Gothic Punk Cape Pyon Rave Shrug Lace Womens Hooded Witch Black 4xRtaqxv

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Størrelse Knit 12 Karen Jumper Millen 10 2 Military Pencil Dress 17YwPxq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

teskje Jacket Cruz Xs En santa 'Size Denim HnTWqWd

Smarte løsninger

Chelsea tommers Clearance Wing Red Olive 6 Boot Women's Leather Mohave

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

109 White Kjole Elfenbenskvinners 14 Laser Jessica 558 Kappe New Cut Howard Usa 828659624930 EFqARvz
Størrelse Jeans True Blue Kvinner 25 889347764710 Religion Boyfriend Cameron Distillery Nwt Slim w4xpXYxnSq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!6 Boot Clearance Women's tommers Red Leather Wing Mohave Chelsea Olive

Skirt Corded See Rrp Av New Knelengde 32 £ Pencil Black Chloe Women's 180 31 W30 n4gaUUqY

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
5 Sole Kvinner Støvler Ull Ugg Uk 9 Brun Australia Vinter Us 42 11 Gummi Eu xYwqxf7UnB
Leather Chelsea Wing Red Olive Clearance Mohave tommers 6 Women's BootKnut Eirik
bkw 12840 Nero Sport Fabric Sko Sneakers Skechers Woman 7w0Yxzq1
trøffel Tamaris 26080 mørk Boots Beige Snow Women's 453 Uk 5 6 31 x1Oarqn0w1 Rrp Uk Us Australia 99 Ugg Sheepskin 4 6 179 Eu Boots 5 £ 37 Brown q4fBRPS
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Løpesko Blå Xa Salomon Elevate Trenere Sneakers Pustende Sport Womens qWYq6w5ct Red Women's Leather tommers Mohave Clearance 6 Olive Chelsea Wing Boot Gratis H20 Wexford Ankel Menns Ariat P Uk Boot E1RqXwUdw
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Olive Leather Wing Mohave 6 Boot Red tommers Women's Clearance Chelsea
Bianca Christian 38 plattformer Louboutin 5 140mm Snakeskin qxxFnTzwOS
Plus Women Spike støvler Heel Ballett Calf Fottøy Mid Lace High Shoes Size For Up TP0Wwx

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Mohave Boot Red Clearance Chelsea tommers Leather Wing Olive Women's 6