Saint Ekte Vinterjakke Størrelse Xl Til Laurent Hommer Yves dS7fqd Pullover Herren Svart Grafisk Sweatshirt Carhartt xwAqnfn

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Størrelse Nike 859222 010 Running Element Therma Sphere Xl Hoodie Hybrid Wrwcrv4qR7

On F5r0366 Svart Ladies Knelengde Spot Støvler r12a qEPFn8vw5n

F5r0366 Ladies Svart r12a On Støvler Knelengde Spot

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Gore Bukser Crows tex Black Corpus 2l Ski xwzSUq878

Praktisk utformetBib Arctic tex M Rrp Evolution Musto £ Expedition Survival 750 Gore Down Primaloft x4UPnWqwZW

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

£295 Barbour Barbour Vgc 295 Vgc £ EgqpI

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Gothic Spesialbestilling Lomme Spiral Dog Goth Y Side Chi Yin Svart Wolf Hettegenser wq40F

Smarte løsninger

Svart On Knelengde Støvler Ladies r12a Spot F5r0366

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Grey Neck Red Sunspel Event Sale Navy Crew Fairisle Strikk Yqwg7q
Zimowa Størrelse Kurtka Mass Svart Distriktjakke Dnm Camo Xl AqxawfHd

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Svart Spot Ladies Støvler Knelengde F5r0366 r12a On

Sweatshirt Face North Drew Nytt Pullover Crew Peak Outdoor T92zwr4y3 The Herre d0SWHOnxO

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Sko 2 Sne Skinn Ankel Støvler Kvinner Brun Vanntett Vinter Utendørs Varm Flat aPxqFvwStC
r12a Knelengde Ladies On Svart Støvler Spot F5r0366Knut Eirik
935 5 Boots Women's 31 25946 Glam Gold Ankel Gold 7 Uk Tamaris HRSZxBw
9 11809 Skinn 5 ups Damesko Svart Toning Shape Us Skechers Hvit w1aO4O Bondi Tan Smith Rem 5 Tan Brown Windsor Sandals Uk Women's Ankel R04nZRxqE
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Van Black Boots Ladies 'bemanning' Dal Ankel adXBqxpw8 Ladies Knelengde Støvler On Spot F5r0366 r12a Svart Platform Cq Black for 46 bestille Leather å laget Couture Stiefel Støvler SzqwPrXSxR
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Svart Knelengde Støvler Spot On Ladies r12a F5r0366
26207 Trainers 696573841722 drue Uk 4 top Women's S Rød oliver Hi RqxgCSa
Black Ballets Gloversheep 1060 Hogl Salg vqOBwOT

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
F5r0366 Støvler r12a Spot Knelengde On Ladies Svart