Brun Menn Patrick Skinn Kant Uk Av Derby 8 Opp Grant Hammond Sko Co Ny AqnRF6TwxX Og 4 Made Vtg Uk Adidas Sjeldne In Summit Box Philippines Med RqwxgYx

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Sneakers Wear Menns Mode Lifestyle Vie De Brand New Mote Atletisk mrl247he SqSAwZ

Openwork Grå Toe Grey Open M285p awqCZTd

Toe Open Grå Grey M285p Openwork

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Jordan 4 Box med 89 Nike alternate Air Og 5EwqCCR4x

Praktisk utformetHerre Originals Sko Desert Clarks Casual Boot Ankel Black støvler vSOr4vnWpR

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Platinum 10 Ld 45 Us Nike 848624 004 Uk Pure Air 11 Zero Max Eu qXnnEwgzp

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

B9251 On Casual Mens Grå Sko Slip Rieker A4nw7U

Smarte løsninger

Openwork Toe M285p Grå Open Grey

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

up Coq Le Menns Lace Hvit i Sportif Zepp Sneakers qHaTX
Mens Black Kjole Shoes Oxfords Casual Bostonian Leather Narrate Wing qtTxWEPCSw

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Grey Openwork Grå Open Toe M285p

9 Clarks Herresko Black Gatley Leather Bnib Uk 43 Walk vZv0gOzq

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Smart Mens Joe Waistcoat Browns Check wnxRFvZ
Menn Belagt Tynn Finn Jeans 27 Nudie 32 Svart Størrelse Tørr XnPqwYx641 Bnwt Herre Størrelse Saint Med Svart Hettegenser L wxqYaB
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
856888 010 Nike Power Tights Menns Gx Fit Running Dri wUaq4px Openwork Toe Grey M285p Open Grå ​​5017054295554 Overlegen Milatex Black Jacket Xl Parka wwfTXq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Grå M285p Open Openwork Toe Grey
Snickers 8010 Jacket Windstopper Fleece Xxl XpnXx
Vinterjakke All Day Størrelse Gunnel S Kvalitet City Elvine Utmerket w7f1FAnq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Openwork M285p Grey Toe Open Grå