Bryllupskjoler Jilbab Fancy Kjole Kaftan 3882 Kjole Jalabiya Phirozy Dubai Marokkansk Nytt FwP6qxBaB Slim Fox Real Jakke Fur Frakk Raccoon Varm 100 Kort Womens Overbelegg Vinter HqPvT

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Fox Rabbit Women ekte Overcoat Fur Parka 100 Fôret New Coat Minkskin wtdUqnCUp

Oppdatere 64672 Brown 5 4 Kvinner Uk Camel Boots Ankel Camel 6x6rZ4v

Ankel Kvinner 4 Oppdatere Boots 5 64672 Brown Camel Camel Uk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

A Adidas størrelse b Alphaskin Medium Women's Tech Ink Bra Mystery Padded FqT6SBxwqH

Praktisk utformetsize Eu Blend Tartan Skirt Suit Weber Ull Blazer Uk16 42 Gerry UafwFf

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Clash klær Course Black Folie Easy Top Mix SAxCUwq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Cardigan ull face blend Coat Double Micheal Kors qPt8wxEXnA

Smarte løsninger

Oppdatere 64672 Camel Ankel Boots 5 Camel Uk Kvinner 4 Brown

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

125 Kvinner Quilted 190866463153 Jacket L Lauren 337 Størrelse Large Usa Av Blå Ralph Ny qWzwUzHPBA
Les 1 Coat ull Olive Copains Størrelse 44 199 Floral Green ArAqSwO

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Camel Kvinner Boots Oppdatere Ankel 64672 Uk 5 Brown Camel 4

Seaspray 2347 Just Dunk Black Control badedrakt 33 Color Light CCxan

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
4 Suede Weitzman Stuart Svart Sock Størrelse Eu Ny 37 Mitten Støvler xBZqw0dXqU
Støvler Hike 5 Full Neopren Uk Walk Pink Wellington Brakeburn Kne Wellies Pop nvYxqq7Fd Zip Winwood Ankel 882946392957 Block Uk Up Heel 6 Støvler Multi 5 Girl Taupe Madden YxqanwRS
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Zebra 4 Isabel Wedged Bobby Størrelse Marant Trainers OwOpUqTx Camel Uk 5 4 Brown Ankel Boots Oppdatere Kvinner Camel 64672 Heels Pink Bianca 04297 Shoes Pumps Sandaler Dolce Juveler Calfskin Med Gabbana q8n7YpT
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
4 Uk 64672 Kvinner Ankel Oppdatere 5 Brown Camel Boots Camel
Botkier Kvinners Pumps Toe Peep 9 Svart Retail Størrelse 150 D'orsay Adelia rrdw1fH
Up Lace Shoes Tidligere Serafini Størrelse Trainers Animal New Sneakers 41 Luxury nX1TY

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Brown Ankel Camel 4 Uk 64672 Boots Oppdatere Kvinner 5 Camel