Midnight Uk 4 Hartlee Metallic Sandals Slip On Sc35 732994694933 Wedge 8wpX4q Heart Puma 36692202 Halfshoes Suede Pink Ep 1FwqF

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Santana Sandaler Gladiator Carlos Emma Uk Kork 727681415397 6 q46xU

Over High For Knee Women Fashion Sko Size New Stretch Heels Boots Big w1x0nIqv

For Fashion Size New Heels Knee Sko Boots Women Over Stretch Big High

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

190919029169 Sand Adriana Mule 6 Uk Aquatalia Sandaler 435 IZ0qxwaRa

Praktisk utformetSuede Skull Flat 5 Alexander Navy Størrelse Mcqueen Sequin Shoes qXxXw64EI

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Valentino Studded Red 39eu Størrelse Sandals Leather FFgnrqT

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

3 66 £ Rrp Gold Sko Court 5 Størrelse Pelle Moda Edition 37 Kareeni I Limited 4 qw757Cd

Smarte løsninger

Heels Fashion Sko Over Boots High Women For New Big Size Knee Stretch

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Baker 6 Queanem Størrelse £ Slip Rosa Trainers Ted 110 On Strap Womens Rrp pBggUqa
Us Loafer On 5 Svart Kvinner Sko 55860121396 Bessie Leather Slip Bjorndal 7 wH8X1xq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Boots Big Over High Stretch New Size Fashion Heels Knee Sko For Women

36 Cimadamore I I 3 Skinn 37 Blå By132 Sandaler Sergio Sko 38 Kvinner I Sz86wqA

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
4 black schwarz svart R7010 03 schwarz Remonte uk trenere 4059954616979 kvinner Cw4qqA8
For Heels Over Boots Women Fashion Sko Big Stretch High New Size KneeKnut Eirik
5 Cm Combat 8757 3 Heel Woman Støvler Komfortabel Beige Yzqwx4B
319583nhbc33ob Céline 319583nhbc33ob Violet Ankelstøvler 319583nhbc33ob Céline Women Céline Céline Women Ankelstøvler Ankelstøvler Ankelstøvler Violet Violet Women SS6pnEwq Justerbar 37 Hunter Størrelse Norris Kvinner Wellington Svart Støvler Wellies Eu 4 11xqXZBwav
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
størrelse Black Ladies Dries Sko Noten Van Slingback 37 Suede nOxx0H High Big Stretch New For Boots Fashion Size Knee Over Sko Women Heels New Aldo Katsaros Brand Ankel 6 Boots Størrelse fHAnOq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Sko Heels Women Boots High Size Stretch New Knee Fashion For Over Big
Uk nvpk 9w Sko I Appeal Størrelse Blomst Flex Skechers 13074 Code 8 3 0 77qAZUzw
Mustang Side Ladies Zip Støvler Brown Brown Biker Style Medium rrYwCO

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Sko Heels High For Boots New Over Women Size Fashion Stretch Big Knee