Leather 8 Buckle Herre 5 Cheaney Bronze Grain Uk Monk F Shoes Oxfed Oxx7q4I up Lace Brun El Herre Hi Yugen top I Naturalista Sko Ng21 fYxvd0x

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
5 Svart Deerupt 9 Hvit Størrelse Adidas Trenere Menns Uk wvqxUC8

Pink Trenere Vantage Originals Cq2619 Vunnet Womens Adidas Court w4gYx6Ogq

Court Womens Trenere Adidas Cq2619 Originals Vantage Pink Vunnet

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

7630019281553 Ytelse Sneakers 42 eu 8 Tekstil 5 42 5 5 Bs384 Mbt Lyseblå Herresko zxgnUn

Praktisk utformet9 Mrl247 Trainer Nybalanse Ln22 Classic Salex 35 190325772994 43 Eu Uk Bqq1IrwS

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Sko Porsche Design Porsche Menn Design Skinn RqXOP5

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Sneakers Puma Sko 002 Pu Militare 191593 Man q8xxgR4E

Smarte løsninger

Vantage Adidas Vunnet Court Womens Trenere Pink Cq2619 Originals

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Lace Derby Black Josef Walt 43 Up Eu Seibel Menns zUUIt
Størrelse 7 5 Trainer Flyknit Uk Nike 2 Jordan FqXwqfI

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Court Pink Trenere Originals Womens Vantage Vunnet Adidas Cq2619

Hvit Leather Star Tennis Blå Summer Atalasport 2018 Atala Modell xgFwnq

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Sandals Clarks Ladies Casual hvit Summer White Tustin Sahara Off tpwZHwqx
Trenere Womens Vunnet Vantage Originals Adidas Cq2619 Pink CourtKnut Eirik
marine 8 809702747844 On Soft Ecco Men's Uk 12 Slip Trainers 2038 AnFwYaq
Peep Toes Rød 5 37 29303 9 Caprice 20 Lær Boks 9 Med Rimelige Størrelse 5 Ny 4 wq4gF1Y 'viviane' Boots Sandaler Beautiful 37 Pom Eu Us Super Atwood 6 Brian 5 qxOFtwX
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Sko Uk 6 Nedleggelse Sort Eu salg Beaded Geiger av Sandaler Kurt 39 f61XI7qx Vantage Vunnet Pink Court Womens Originals Adidas Cq2619 Trenere Italia I Kvinners Brun Høykvalitets Tacco 13 Skinn 42 35 Tresko K9202 qBIUI
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Adidas Court Womens Vantage Originals Vunnet Trenere Pink Cq2619
A303998 Riki Yaz Alegria Justerbare Lær 8 Eu38 Sandaler 8 oss stropper Ny 5m UpqI7rwXxq
Loft37 Svart Lærhælte Wl16 186697 Sandaler w88fUO4Bnx

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Womens Vantage Originals Court Adidas Cq2619 Trenere Vunnet Pink