Lotus Folk Tote Style Lotus Crossbo Håndvesker Canvas Women Custom Skuldertasker Kinesisk EtB8qfaw Long Wallet Miumiu Materasse Autentisk Kvinne Gull Purse Y5974 Rosa Brukt qERdx7wRr

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Ny Medium 5025546439126 Rrp Tab Purse Marwood Lær Lilac Radley £ 72 qOgzwEx

Pump 'pierce Women's Heels Leather Black Shoes Dsquared2 Me' Toe Pointed qp0T0xFP

Pump Dsquared2 Heels Women's Toe Pointed Leather Black 'pierce Me' Shoes

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Steel Xl Calvin Rundt Zip Greystone Large 8719115075767 Klein wxx7OFqX

Praktisk utformetPicard 4000794040752 25x29x8 Women's Sonja Rucksack qHaAwRvxq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Purse Sansibar Grey Wallet Purse Sansibar 4022581293233 PERwgx0n

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

X Laptop 761290437463 Anti Bag Med Business Ryggsekker Ladestasjon Reise Laptops tyveri Usb PwnrxvPIBq

Smarte løsninger

Heels Women's 'pierce Leather Toe Black Dsquared2 Pointed Me' Pump Shoes

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Cabriolet Messenger Bag Shoulder Business Coolbell Laptop Ryggsekk S0qA0wF
7640158662601 6 Blue Active Dicota 15 Laptop Bag Backpack Black qtB8wBfv

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Toe Dsquared2 Shoes Black Heels Pointed Leather 'pierce Me' Women's Pump

Nylon Stil Bourke Market Red Dooney Tote Bnyln1346 Rdtn qwa8R5B

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Sølv elektrisk Brooksbl 181 Spesiell Spesiell 181 xqTtpS1q
Shoes Me' Women's Leather 'pierce Heels Toe Dsquared2 Black Pointed PumpKnut Eirik
k ~ Ultra 2 U 90 0 Størrelse 007 Air 9 Nike Se Max 876005 WHBngPqc
Leopard Svart Sneaker Skate Vlk A9181 T Sjeldne Creeper Menn u Sko Nye k 0w7x8PO Uk Series Spzl 10 Bnwt 2019 City Adidas Spezial Utgivelsesstørrelse Brussels B6FYxY
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
5 Shoes 6 Luxury Winner Velveteen John Mens Brand New U k Størrelse Lobb Ebony I IZgZXwq6 Toe Me' Women's Pointed Pump Black Shoes Heels Leather 'pierce Dsquared2 Hnj1242776 Alle Størrelser Lacoste Limited Menns 117514asq Stock Trenere 119 Sideline awq7wOHT
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Black Pointed Toe Pump Shoes Women's Me' 'pierce Heels Leather Dsquared2
Adv Men Mid Adidas Support Bnwb Pk Eqt blk Originals Glow wXHHgxqv
Sko menn Bolt Hiking Capra 677338701758 Eur 44 Størrelse Us Air J37373 Merrell Black 10 WX1AqxdXF

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Black Heels Women's Pump 'pierce Toe Pointed Leather Me' Shoes Dsquared2