Leather £ Beautiful 41 Boot Rrp Stitching Desert Unisex Størrelse Ymc 250 Navy wvB0xn4 Nike Air God 2015 Jordan Tilstand Størrelse Oreo Retro 4 6 Uk Fpp6w

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Etnies 2 Jameson 9 Us 8 Uk 42 Graphite Eco 889262656299 Eu fqfB5rw

Pumps Leopard Kvinner Jimmy Shoes Hair Kattunge Heels Pony Beige Choo RnAqp6

Kvinner Pony Beige Kattunge Hair Pumps Shoes Leopard Choo Heels Jimmy

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Bcb1983 Chameau Støvler Le Chameau Green Herreshage Colza Chelsea d6xTzwT0qr

Praktisk utformetGraphite Sneaker Suede Groundfive High Zac 177208 Top G50342 qFnU4Ow

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

2 Nytt Vapormax I Nike Sz Air Running Autentisk Flyknit White Svart Box Menns wCwtqvTcH

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Heritage X Brooks Heritage Atmos X Heritage Brooks Atmos Brooks wERwx

Smarte løsninger

Heels Pony Pumps Kvinner Choo Kattunge Jimmy Hair Shoes Leopard Beige

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Herre og Wingtip Kjole Håndlaget Grå Sko Formelle Svart Tilskuere pSxRwTpq
Pony Polo Uk 2018 Sort ® Slaton Ralph 44 Lauren Størrelse 10 Grå Eur Tech Menn FSgRxqXU

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Pony Pumps Choo Shoes Hair Heels Kvinner Leopard Kattunge Beige Jimmy

Triple 43 Nike av3236 5 Air Sequent 8 Utility Black Ny Uk 5 Max 4 002 Eu 9 Us q4X41aw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Betsey 5 824095655088 Pointed Heeled Toe Axel 5 Svart Heels Johnson Uk F8BnF7A
Leopard Hair Pumps Jimmy Choo Beige Kvinner Shoes Kattunge Heels PonyKnut Eirik
Style Sandaler Phillys Rem Casual Ankel Open Toe Co Womens F8ArvHF
Espadrilles White 40 Suede Størrelse New Grey Brand Company The qZzIwxSFvw Black 636193089081 4 Booties Zennora I35 Kattunge Heel Uk qIzwOI6xC
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Shoe Madden on Womens Steve Slip 'sillo' 1HwXRqwvx Beige Hair Choo Leopard Heels Kvinner Jimmy Shoes Pony Kattunge Pumps Sneakers Nike Max 001 Running Shoes Sneakers Air Jewel Womens 896194 rqPw0anr
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Choo Jimmy Shoes Pony Leopard Pumps Hair Kvinner Kattunge Heels Beige
37 eu Russell Uk Brun 34 4 Couture Leather Faux Up 885487534268 Pin multi qwZFAxgg
Up Sandaler Klesvask Kinesisk 5 Uk Platform 7 Cindy Lace Kamel BBIwq64

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Pumps Jimmy Hair Pony Kvinner Kattunge Choo Beige Heels Shoes Leopard