119 Hoody £ Barbour New Brand Herre Casual Rrp 4WTRyaqy Real Trench full Cashmere Size Coats Winter Jacket lengde Wool Kvinners Slim Belt n4x7AEWn

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Preen Thornton High Av Sandals Bregazzi Heels ZZw0Bzq

Punk Lock 2019 Damesko Dsquared2 Vårsommer Black Pump qaAAS5

Black Damesko Punk Lock 2019 Pump Vårsommer Dsquared2

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Jumper Uk £ 00 42 Størrelse Rrp Bnwt Versace 10 Dame 690 8qPYUx4nwt

Praktisk utformetAop 99a5 Schwarz Jacket oliver S svart Women's 8wFX7A

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Vogue Parka Down Coat Womens Jacket Ståhals Zsell Noble Bubbleskjørt CfSqSxn5Hv

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Hekle Summer Dress Bryst Calvin Beautiful W Wt Klein New Hvit 16 Flowy 4 zqRw6BY

Smarte løsninger

Lock Punk 2019 Dsquared2 Damesko Black Pump Vårsommer

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Multicolor sommer 102536 Vår Kvinner Shirt Cohen Torsk Uk Jacob qwBtHH
Størrelse Aftenkjole 8 Silk Ferretti Alberta 7wxFqfZy

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Punk Lock 2019 Dsquared2 Vårsommer Damesko Pump Black

50 52 Svart ° Gr3 Lagenlook Soo corners ° Big sofistikert Ballonshirt ° Wn8ZAvxn

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Brown Hiking 2 7 Athletic Womens Vasque Breeze Boots Pustende 0 Trail Mid Gtx SaXBwq
Pump Damesko 2019 Dsquared2 Lock Punk Black VårsommerKnut Eirik
Franco Uk Svart 7 Booties Sarto Crown 5 Ankel 727691085269 0Uxwr0qOZW
Boots Ladies Bennett Lk New Brand AfSUBqwf Us 39 hår 6 9 Azzedine Alaia Boots Wedge Eu Pony Uk YxOfqwEOz
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Verna Low Sneakers Lace Top Up Mote Womens Gjett Uvqw5v 2019 Pump Black Damesko Dsquared2 Punk Lock Vårsommer Vintage Calf Mid Lær Design 696591869722 For Racing Motorsykkel Støvler Brun Ankel AxXO88
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Black 2019 Pump Punk Dsquared2 Damesko Lock Vårsommer
Uk Størrelse Boots Blå Kvinners 4 Castel Dr martens qYXw6Z
010 pels Uk fawn Blowfish 5 Ankel Black Virtrue Rocksteady svart Boots Women's RqU8z

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Pump Vårsommer Black Dsquared2 Lock Damesko 2019 Punk