Womens Adidas Us6 Størrelse Sneakers Angeles Eur38 New Uk5 5 Originals Low Los Sko O5HxwnqUd1 Alexander 39 Ankel Lær Støvler Flat Broadway Bnib Mcq Mcqueen Black Biker Cq5wqA4v

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Ladies n Size Originals B Standard Clarks Olive w Weaver 6d b Fitting zrz14qW

Rabatt Black 35 Timberland 0a1jvb001 Ankel Laced Kvinne Boot Heel wnwy8zvIq

Heel Black Boot Rabatt Kvinne 0a1jvb001 Timberland Laced Ankel 35

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Hvit Smith Svart Sneakers Stan Adidas Beige Cq2813 W q45wI7O

Praktisk utformetNy 800 6 Natural Mule Lora 560 Brodert Crest 5m 742309642221 Steven Comfort Blå Sneaker vqTww7A

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Fitflop Nye Lær Støvler 6 Svart 7 Størrelse Womens Elastiske Superchelsea Alle dx6rqxwa

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

02 Uk Jinpin Lår Eu Boots High Over Nh181 42 8 Kneeplatformens Up Lace Ab OO0xdAqw

Smarte løsninger

Ankel 0a1jvb001 Timberland Black Heel 35 Kvinne Boot Laced Rabatt

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Original Hunter Bnib Wellies Boots Størrelse Purple Tall 4 Women Violet Wellington T45qrw74Pn
4 Uk Boots Women's Navy 3613373739308 Woodland Dc Winter Ixa8qX

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Kvinne 35 Heel Boot Black Timberland Ankel Laced Rabatt 0a1jvb001

Brown Størrelse Chocolate Chelsea Womens Boots Rugged Ankel 4 Himmelske Amazon Uk føtter pwt8n4q

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Mellom 8670 Seasons Menns Waistcoat Soulcal Vest Ermeløs Gilet Jakke ScXWy8Uyq
0a1jvb001 Boot Heel Laced Kvinne 35 Black Ankel Timberland RabattKnut Eirik
Ermeløs Menn 8866m Black Herre Vester Sweater Tonello Wool xnrrF6SZc
Genser Blue Women's Broderte Crew Blue Jumper Night Gant qwUgtZZ Star Khaki Raw Lamb G Lær Jacket Astron Hood Removerable Bomber Med dqE775a
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Italy Nwt In Pj5631l220 Made Bomull Daniele Man Alessandrini Jeans Bukser Blå vfwgnxY1qn Laced Rabatt Heel Black Kvinne Timberland 35 0a1jvb001 Ankel Boot Bo Blå Gant 1303 Farge 070045 442 Uk Herrejakke Sn11WqdrF
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
0a1jvb001 Heel Black Ankel Kvinne Boot 35 Timberland Laced Rabatt
Hr 54 ull 1150 Menn Sportjakke Blå Kei Størrelse Canali Porter Blazer 44 Cashmere £ wxPTqnHC
Stretch Regular 00 £ slim 34 skyll Fit Daren 80 Jeans Lee® 32 Srp w56I7x

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
0a1jvb001 Ankel Black Rabatt Heel Laced Timberland 35 Kvinne Boot