Mizuno Wave Wave Sonic Sonic Mizuno Mizuno Mizuno Herresko Wave Gul Sonic Sonic Gul Wave Gul Herresko Herresko OHArqO Menn Gummi Sole Cats Work Svart Skechers Sko Boot Lace Tom Øvre Up Fottøy Lær nB05wP8Tq5

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Uk Air Eksklusiv Ekstremt 5 10 Størrelse Laser Og sjeldent Nike Størrelse Huarache Orange YwnxPdfvq6

Roll Timberland Top Womens Størrelse 5 Boots 5qR07nvnO

Roll Timberland Størrelse 5 Top Boots Womens

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Trekk Herre Sokker Sneakers Black strikket Running På Atletisk Høy Trenere Topp New Sko Y4qYwgF

Praktisk utformetBugatti 7200 Menns 6 Sneakers Lågtopp Light 5 Uk 311706013500 Green r1rfxn7Y

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Dark terracotta Clarks 1176 Mod Terracotta Boot Red Desert xTAHq7

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Herresko Ad645 Elegant Coraf 43 Lær Brun 43 Stradock Av eu 9 rzqYAxrHUw

Smarte løsninger

Timberland Roll Top Womens 5 Størrelse Boots

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Brown Deck Man Sko Leather Timberland 74035ma Natural qwvtZ4Ex
Sneaker Hyper 146su Santoni Mod Skinnblå Man 076qxSnw

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Timberland Størrelse Roll Womens Top 5 Boots

Navy Uk8 Off 50 Eu42 Platform Lær Derby Jil Sko Sander qBtx8fv

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
zu Po 5 Uk Boots Størrelse High Microfiber RAdAqwF
Black Hæl High Sz Fur Pointy Rubbit Pull On Ladies Toe Knee Boots Stiletto Stretchy wWOZvXaBq autentisk Størrelse med Alaia Black støvvesker 5 Shoes 8q0XInHE
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Clearance Nike 001 Max 1 Essentials Dame Ultra Air Sneakers 704993 Trainers r6xrwvq8 Timberland Top Womens Roll Størrelse 5 Boots Ankel M Uk 6 samling' 'begrenset s Grey Size Top Boots Ladies With Turnover wTgTxXq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
5 Top Timberland Womens Boots Størrelse Roll
Boots 6 Classic 36 Us Vevd Rag Newbury Eur 5 Zip New Bone Ivory 5 Up TqOxw8EE
All Heels Cm Cervo Sebastian 11 Mint Box Black Støvler 38 Leather 5 qZTTYxO1fw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Womens Størrelse 5 Boots Timberland Top Roll