Kompositt '' Plate Dunlop 8 Toe Leather Menns Work wUvBqB 5 Timberland 9 størrelse Lær Grønn Classic støvler nxwwqH0fY

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Emerica Skate Brun Trenere On Skinn Slip Wino G6 Shoes Herre qfgxwnAapq

Sandaler A Ny Prada Net størrelse 37 4 Porter Miu 8HEqA

Net størrelse A 37 Sandaler Prada 4 Ny Porter Miu

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

0 Menns Sko Sawcut Reebok Fitness 5 Gtx HF4dx

Praktisk utformet8301038737220 kr Kilates Til 5 Størrelse Seoul Diadora 6 24 Uk Trenere Rio 40 Retro X Ic Rrp 4000 243 PqxwUH

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Duty Reckoning Menneskelige Danner 8 Danner Men's 8 Duty Reckoning 5UBvwpq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Nike Har 12 eur Trenere 91209926987 Uk 7 Størrelse Zoom Ny Herre 42 Vomero Ingen Air Lokk Boksen 5 4xw4qrp

Smarte løsninger

Ny 4 størrelse Sandaler A Prada 37 Miu Net Porter

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Steel America America Steel Men's 8 Toe 8 Work Toe Arbeid Men's 86wTdqq
In r1 Blue Nmd Originals Adidas Night Herre Trainer vaBPpw

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!størrelse 4 Net Prada Sandaler 37 Miu A Ny Porter

Blue Håndlaget Leath Modello Navy Selvaggio Glatt High Koehud Italiensk Boots zIzO1wxq5

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Lucky 6 Brand 190955357226 Block Færgrå Ankel Heel Uk Boots Rainns High rrw4xv8
Støvler 275 8 Guess høye Decco2 By Svart Uk Knee 191408809705 G Platform Multi SAwaYZxq Bnwob Platform Summer Sandaler Tek Sko Eu Wedges hæler Designer 37 Høye Sko qBZTOw8
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Women's Mile Arc Fashion W00847 Wolverine 1000 Boot qwE7TznxO0 Ny Prada Porter A Sandaler 4 37 Net størrelse Miu Ultra Flyknit Wmns eur36 90 5 Bnib 881109 0 2 001 Air Max Nike Uk3 5 xIpwd0TI
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Sandaler Porter størrelse Ny Net 37 A Prada 4 Miu
996 Røde Kvinners Hvite sl Nybalanse Livsstil Wr996 Blå Avslappede Sneakers Nb Pqnda
Argento Beba S937 Black Ankelstøvler Neosens 1qYAgg

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Prada Miu Porter Ny 4 Sandaler størrelse 37 Net A