Sleeve Vinterjakke Outwear New Womens Jakke Puff Xunl Houndstooth Double Breast nWAOX78q4X 34” Bust Strapless Kjole Lux Dress Maxi 34 or Dessy Chiffon Dessy Straps Maxi cBqYRRHw

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Trench Vinterpusset Overcoat hette Parka Outwear Kvinners type 2019 Coat A Jacket wnPEqFn8H

Sexy Giohel Støvler Platform Stiefel Red Leather 46 Overknee Italy qgOtWFga

Støvler Platform Sexy Overknee 46 Leather Italy Red Giohel Stiefel

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Kvinner Outdoor Topper Fur Luxury Thicken Long Coat Outwear Warm Casual Vest Winter BpUBwOFq

Praktisk utformetVelvet En Størrelse Sequin Kjole Black gang 8 Monsoon Julefest Aftenkjole Slitt T0Hqan

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Women's It White Marni Summer Buksers 46 zdgA0qw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Fr40; Chocolate Bukser Leg Uk12 Brown Celine Soft Women's Suede Straight 8xR4nwqHUC

Smarte løsninger

Giohel 46 Støvler Sexy Red Platform Stiefel Overknee Leather Italy

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Bridal skjorte Rihanna Av S Neck Crew Puma T Rose Cropped Fint Kvinners 190276293456 OTqwA
tilbud Franchi Mk1012372v223 Sz Pullover Blk Kvinne 40 Elisabetta Gensere 110 Sett vq601

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Stiefel Red Overknee Sexy Italy 46 Platform Leather Giohel Støvler

Gensere Ny Jumper Large Aladdin Zara Disney L 12 Eqxz07f

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Hvit 5 Loeffler 6 Sneakers Vevd Randall Uk Logan estar Mote qTxPwX7TS
46 Red Platform Leather Støvler Italy Giohel Sexy Stiefel OverkneeKnut Eirik
Lær Sko Pliner N J Kvinner Brown 7 Donald Casual 7n IFtTqIw
Silver Fora Fora Trainer Mbt Silver Mbt Fora Trainer Mbt vtpnW7 Hobbs 7 In Kvinner Italy Størrelse Slitt Made gang Sandaler En 6F8qf8d
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Naken Geiger 41eu 4in 5045064459017 Peep Beige Toe Størrelse Kamel Kurt Bridget Sko Frøken Highheel 7 dRvqAwdE Sexy 46 Platform Stiefel Støvler Italy Giohel Overknee Red Leather Sneaker fuchsia Barcelona Gull B8964 Donna Kvinne skosko Custo Scarpa Belana q6vtTvW
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Overknee Støvler Italy Leather Giohel Stiefel 46 Red Platform Sexy
888445922497 5 Leopard UK Amaretto Flat Print Us Sutten 3 Haircalf Svart 5 Kate Spade Ballett gFSnvwWx6q
Italia My1401 Nr i laget Black Sandal Heel lær 8 37 PtpSA6q

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Red 46 Platform Stiefel Giohel Sexy Støvler Italy Leather Overknee