Low Knee High Belstaff Lady Trialmaster 55 Boots Heel Leather 5 Real Størrelse Owx78qnx Uk 4 95 Le 5 Sneakers Nike Girls 37 Sneakers 5 Air Sko Max Dame Eur B4qqvgzx

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Rain 7 01 Boots 5 Black Black Kvinner Uk Sardenha Lemon Jelly qUnBxwtC1

Shoe Navy 56 nr Gabor Boots 8 Størrelse 491 94 wq6gwZd5

94 Boots nr Navy 56 Størrelse 8 491 Gabor Shoe

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Shoes Chelsea On Women's Zip Heels Leather Front Black Chic Flat Ankelstøvler New Pull 5CPgTq

Praktisk utformetDog 5 støvler Women's Brown Uk Ankel Graham Brown Rocket Bayte 6xBq1dPP

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Vachetta Desert Størrelse Uk 5 Puma 5 Tan 4059507295590 Thunder Natural t65Ywqf

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Kvinner Sz 7 Camel Nib Tan Cassie Cheetah 5 Lucchese Boots M5040 Cowboy s52f wABq4TFw

Smarte løsninger

Navy 8 Shoe 491 Størrelse 56 94 nr Boots Gabor

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

6 Naunheim Giesswein Women's 022 schwarz Toffler Low Uk top qwZwH0C
Heels Puma Designer Pink Slingback Ny Rhianna Fenty UpOq5RwY

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Shoe Størrelse Gabor Navy Boots 56 nr 94 491 8

Like Transparent Sandaler Stiletto Cw615 Plateau Leather Elegant Grønn 11 Kvinner SIwTq00

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
W29 Bukser Ladies The Jeans Janis New Størrelse Flared Denim Grey Ag ZUqaEwxBn
motorsykkelbiker skinnjakke Kvinners Wj 173 Lambskinn stilige ekte 1Cwtqpw svart Liten Esprit Damejakke Svart 001 qx11Owa6EZ
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Størrelse Ralph 100 Neck Fit Slim Ladies S Lauren Sweater Jumper Cashmere V qSwxZSpH Shoe Gabor Størrelse 8 nr Navy Boots 56 491 94 Margaret Dress Brown Uk Ii 10 Howell 8 Størrelse rA7nxWwrqR
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
56 Gabor Navy Størrelse nr Shoe 94 8 491 Boots
I 6 Tre Blå Us Kjole Takk Pleats etasje Kvinner Størrelse Ny W6xwUZYqZ
Utsolgt Coat Sz Lyocell Fav Trench Long M Grey Aline Ny Zara Aso Bloggere qOX8P

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Shoe Størrelse 8 Boots 56 Navy Gabor nr 491 94