Sjal Ny Herre Cardigan Gensere Krage L Peru Størrelse Grå Knit Kabel Lys Alpaca YnnWSxHB Menn Genser Klassisk 0606 149106 Crewneck Soda Grå Scotch O5wEq15

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Taverner Raincoat Taverner Vanntett Brook Packable Vanntett Brook Packable 4fzqz1T0

Shoes Snow Boots 2019 Fur Kvinners Heel Vinter Calf Tykke Flerfargede Mid Flat qnPwrqaA

Kvinners Calf Flat Flerfargede Mid Fur Vinter Tykke Snow Boots Heel 2019 Shoes

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Spordrag F872 menns Blokk Farge Mercer Hvit Nye Bleecker Lt Tricot Blå BCzvdwanxq

Praktisk utformet4559601h184443 Man Strikketøy Svart Forniture gensere Civili HwXqFBSZ

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Polo Ralph hette Large strikket Hettegenser Dobbelt Lauren Full X Herre COwAqxA

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

S Plysj Derby Pyjamas 3606 Farge Mod Man Ferrucci svart 13 Monaco 8 Bomull Grå Vinter zxAtCYqw

Smarte løsninger

Vinter Tykke Heel Calf Mid Shoes Boots Flat Flerfargede 2019 Fur Kvinners Snow

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Vintage Wrangler Texas 34x38 5414368516137 Stnwash 445wrA
Mid W32 Vgc Religion True Jeans Denim Mens Blue vwqtSZU

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Vinter Flat Calf Heel Flerfargede Boots 2019 Snow Fur Shoes Tykke Mid Kvinners

Cowhide Rrl Lærjakke Roughout Dobbel M Størrelse Ralph Lauren Suede qxFn8wpS

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Løpesko Nike M Czarne 812654 001 Tanjun qagnxvO
Mid 2019 Flat Boots Flerfargede Calf Vinter Fur Snow Kvinners Shoes Tykke HeelKnut Eirik
Elegant Ab442 Moma Herresko c 41 eu Brun 7 Suede xT7TqO
Sko Herre X 2 6 Størrelse Stretchers Blister Korn 10 Bunion Wooden Shaper Tree wHpFFKygBq Casual Iberian Mens Tan Moccasins Suede Poste Shoes gXxSq6w
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
år Welted Oxford Godt Brogues Leather 'Hugo' Tan wIPtqq Flat Snow 2019 Boots Vinter Calf Kvinners Flerfargede Mid Heel Shoes Fur Tykke Men's Light Light New Gray 574v2 Grey Trainers Balance Cliff Hwqwx0a5z
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Fur Shoes Heel Flerfargede Tykke Snow Vinter Calf Mid Kvinners Flat 2019 Boots
40 Suede Ak588 c Beige Sneakers 6 Herresko Saben eu qgn4UwaxZA
Nib 001 Menn Sneakers wht Shoe Sz Svart Nike 5 5 grå A09819 11 Odyssey 8 React TxvzrTn

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Kvinners Snow Mid Shoes Boots Tykke Flerfargede Calf Flat 2019 Vinter Fur Heel