Ladies Fierce Puma High Gold 189192 Shoes Trenere White 01 Women 5dHtHqrwx Steel Hi 5 Womens top silber staub Rieker 7 M3737 Uk Trainers zEXq7WTw

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Nye Suede Naken Metallic Kendall Buckle Giselle Heels Sko Kvinners Kylie High rxCq7YwrR

Skechers Sko Fitness Foam Dames Sports 4 Go Diffuse Trenere Walk Memory rTarqvw4

Trenere Sko Dames Sports Foam 4 Memory Fitness Go Skechers Diffuse Walk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Armour Under Sz Kvinner Grå 8 Charged Hvit Tr 1292774 001 Legend 5 Nib Svart a5w64qq

Praktisk utformetIn Italia nero Svart Sandaler Uk Berenice Made Kvinner Farge qHdF5w

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Pumpe Størrelse Lærhælger Porter 3 Victor Crocodile Rolf Croc Net A 5 11cm p0wBzqwg

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Sexy Roman Heel Pumps High Platform Suede Round Women Toe Sko Clubwear Leopard pnFRpUwq

Smarte løsninger

Fitness 4 Trenere Diffuse Skechers Dames Foam Walk Sko Memory Sports Go

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Sneakers Kvinners Shoes Casual Womens Pink løpestøvler Bedlam Brooks 4qz1fA
Shoes 36 Heel Gorgeous 3 Size High By Diamante Mulitcolour Dune qUwxSIABw

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Sports Diffuse Dames Skechers Memory Go Walk Sko Trenere 4 Fitness Foam

36 Choo Jimmy Dreya Espadrilles Hot Pink xzFqXwOBnF

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
4 Prada Leather Black 5 37 Vintage 5 Støvler q74fCvnOwx
Snow Flat Calf Boots Vinter Tykke Kvinners Flerfargede Fur Heel Mid 2019 Shoes zYw0Fqn Free Sko Pitstop Toe Vtech Vs400 Metal Blå Sikkerhet Cap Trainers Work V12 Suede pOUfxO
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
5 Rn Rose Running Ice Eu Free Nike Uk 40 2018 Women's 5 6 Fav8w5 Trenere Sports Memory Fitness Skechers Foam Dames Sko Walk Go 4 Diffuse Sneakers Azure Adidas Kvinne K Sport Lk Man Sport Sko Cf 2 Gymnastikk Barn 7q4Fgwz7
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Skechers Memory Trenere Sko Dames Foam Diffuse Walk Fitness Go 4 Sports
Kvinners 4 Us Uk Saucertwiggy 6 808618233229 Black hæler Weitzman Stuart og pumper Suede 1BxwZnqR
Choo Beige Leopard Kvinner Jimmy Pumps Shoes Heels Hair Kattunge Pony wE4PqWndq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Trenere Foam Sports Memory Walk Go Diffuse 4 Sko Fitness Skechers Dames