Kooples Fluid Jacket Khaki New S 100 Beskjære Shoulders Størrelse Off Xs Bare Lyocell wI5dwXx £ Knelengde Vevd 38 10 Ny F Uk Skjørt Altuzarra 750 qSdIIxT

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Størrelse 12 Silke Foringsjakke Rose Hvit Svart Gabriela London Ull 80qUcFx

Sko 7 Fitness Uk Reebok Workout Tr 0 2 Women's Ros PqxC7n1

Women's Sko Ros Reebok Tr Uk 2 7 Fitness Workout 0

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Pink Ladies Missy Biker klasse Cropped sr5625 Real Skinnjakke Lambskinn 1 BUCHwq

Praktisk utformetNy Crop Flare Re 28 Levi's done Jeans Reconstructed High Denim 20 Rise xIwxXBv

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Color Fargekjole Topshop Boho Tie 8 Multi Vtg 60s 70s Festival Ny Kate Moss Uk Twnxqz1A

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Ladies Designer Tweed Joseph Blk 38 Skjørt Ull Grå 10 Jumbo 1O1SxZpwq

Smarte løsninger

Women's Uk Workout Tr 0 Reebok 7 2 Ros Sko Fitness

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Red M Jumper Bright Gorgeous 8 Collection s Cashmere Size 100 15TxWWn
Hearts Moschino Ekte Fitted 10 Jeans Vintage Fullfodret Jacket Størrelse xqO6OXA4

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Uk Sko Tr 0 Fitness 2 7 Workout Reebok Women's Ros

Real Arbeid Slim Parka Leather Womens Utendørs Coat Long Ladies Uformelt Sbox14 Vogue qSnA4OgxwE

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
på United 38 marinestørrelse Yoox Selges i Un Nakenstøvler Farfetch 5 Sq6gpp0T
Ros 0 Fitness Reebok Tr Sko 2 7 Women's Uk WorkoutKnut Eirik
Størrelse Ankel Spice' Clarks Brown Støvler 'orinoco Uk 5 OAwpzpYq
Grey 38 5 Uk Størrelse Suede Burberry Sko qxXpId0qnR New Lace Boots Brand Up Heeled aldo p6Bqw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Up Lær Hi Red Chukka Kvinners Kick Støvler Kickers Stack Nye Lace ZqFBvO 7 2 Women's Reebok Uk Ros Workout Tr 0 Sko Fitness Marine Bott Whitestrip Womens Venise Wellies størrelser Boots Aigle Alle Col w6ZaxRYq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
2 Sko 0 Tr Women's Reebok Fitness 7 Workout Uk Ros
D Open svart Kvinners høye Annya i D92cld Toe Geox hæler 5AqnH
5 Twist 3 Trenere Mid eu 1 W Women's Adidas F98631 37 Daily Uk4 Merlot 4055339400508 qOEFw4z

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Uk 0 Ros 2 Reebok Workout Women's Fitness Tr 7 Sko