Gilet Jack Medium Wills Jack Medium Wills Jack Gilet Wills 0OwqzUd Motorsykkel Punk Pu Fur Collar Jakker Coat Varm menn Faux Slim Vinter Lær 17vzwqq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Portwest Sealtex Iona Herre Workwear Jakke Rn6RrxY

Sko Dame London Suede Hudson Kris Svart xtITtqn

Dame Kris Suede Sko Svart Hudson London

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Leather Beige Sheepskin Bomber Jacket 65 Fur Nv B3 Brun Menns Shearling Raf wUYfxY

Praktisk utformetUs Lyseblå Cotton 54 Ribbed Xl Sweater Rubinacci Eu Crewneck New Napoli zpRqa

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Inspired Blue Jacket Navy Retro 275 Bomber Street Z 70 Leather Classic talls Menns UqFxgtSw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Surf Heather Snow Thyme Fw Logo New Hettegenser Quiksilver 2019 Big Skate Sweatshirt HxqPaxwg

Smarte løsninger

Hudson Sko Kris Suede London Svart Dame

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

W G 3301 30 Jeans Størrelse menn Løse 6541 L32 424 Star 51004 nqTYCwTR
W36 Straight Fit L30 Jeans Levis original 52175460684 884 501 qaPIPwUxv

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Sko Hudson Kris London Svart Dame Suede

Bukser Angels Palm Palm Bukser Pmca007s19384025 Angels Herreklær Pmca007s19384025 Herreklær q6xqgH

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
9 mørket Glød Superstar Atmos Uk Adidas G i snk Bnib Red zxFdYB
Trainer Vans Vans Mens Autentisk Mens Vans Mens Trainer Autentisk 6zw5PqC Black Women's Girls Nike Trenere React Pulse Epic Flyknit avispapir Royal xC68qIwg
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Herre Skinn Swash D34 Puma Trenere 01 London Lace 359078 Up Teal Xt2 0O7w6qY Hudson Dame Kris Suede Sko London Svart Herrer Sko Størrelse 898028 Prm Air Sneakers 8 001 Woven 887224240616 Nike Løpere Zz7twxqHH
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Hudson Kris Svart Sko London Dame Suede
Uk Nike 9 Air Black 95 All Max størrelse SqPq1wpH
us 11 Nike New 5 11 Trenere Nm 45 eur 46 Brand 5 uk Roshe 10 Herre Flyknit 12 5 6gOc4U6q

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Kris Sko London Dame Svart Suede Hudson