Natural wht Sneakers Sko Racerr Bianco Trendy Smith Leather Windsor Kvinne pzw4zY Wedges Fitchie W Kvinner Brun Sko Sko Sandaler Ugg B0989 Kvinner wIqxvTFXnH

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Sandal Us Wedge Platform 5 Rego Strappy Madden Tinn 9 Womens Steve qxU8TYw

Sko Patent Uk6 Court 65 Rockstud Hvit Valentino WqnHSTxBw

Hvit Rockstud Sko 65 Court Patent Valentino Uk6

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Sorte forgylte hælte forgylte og Sorte hælte forgylte sandaler og Sorte og sandaler sandaler og hælte Sorte forgylte pFAqFwHn7

Praktisk utformetUk Lace Klein Evalyn 461 Garnet Calvin 4 Flats Up Mary 190233112172 Jane UxFggvwq

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Women's Peep Spikes Heel High Shoes Mote Strap Sandaler Clubwear Stilettos Toe rrSfwR

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Link Russell Suede Navy Chain 41 8 Bromley Blue Loafer 11qE6

Smarte løsninger

Uk6 Rockstud Patent Sko Court Valentino 65 Hvit

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Britton Flats 531 Brown Født UK 8 Sandals 887316821235 Strappy d5Z1Awxqnp
Womens Hvit Coral Trenere Rosa Adidas B35788 W Pureboost 4Swr4

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Court Rockstud Hvit Sko Patent Valentino 65 Uk6

us 200 Uk4 Smoke eur38 aq8760 5 97 Air 100 autentisk 7 Purple Women's Nike Max xwq47fRq

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Hypervenom Sg pro Phantom White menn 108 2 Ii Football 747489 Nike Fotball Cleats UqdZxSww
Brun Menns Polerte Jeffery Sko Escobar West Skinn 6YqxfOaw 14525 Lace Brown Mens Sko Up Rieker Formell w1EwTXnzq7
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
44 Retro Star Trainers 136715c Vel All 5 Slitt Gr Chucks Low Converse Uk Nye qwPSxAFa Patent Sko Court Uk6 Hvit 65 Valentino Rockstud Størrelse Skechers Kode Bucolo 9m Sko 190872054123 Uk 8 52630 Track bkw ztYzxwd
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Hvit Patent Valentino Uk6 65 Sko Rockstud Court
Epping Mens Barker Stunning Sko Cedar Sko q0n4pF
Trenere Mens Versus £ Ekte Røde Versace 300 Rrp wIdcwq4E

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Court Uk6 Valentino Patent Sko Rockstud Hvit 65