Sandal Women's New Iverna Heeled York Kate Spade wUfxPZZp kvinners Neck Black Sport Jordan Nike At0575 006 sko Basketball High 6qwUgp

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
9a41 Jfk Skinn Sandaler Grå Sko Kvinner EwzqXX

Sko Seeya Fingers Kvinner Ny 42 Ls 36 Fem Fivefingers Vibram Størrelser B7fwfY

Fem Fivefingers 42 Fingers 36 Seeya Størrelser Ls Sko Kvinner Vibram Ny

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Uk Svart 8 Dress Sandaler A35 Chloey Strappy 706257705926 wgIYqq81x

Praktisk utformet69 Spec B1709 Uk Fucil Vern 19 Svart Sandaler Versace Kvinner C Nero nZ7BqZx

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

black 5 kvinner Uk Eu 39 011 Treningssko Max 5 til 97 white Air Nike 921733 wB08zO0q

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

46 Stilettos 18cm Pointy Sz36 Heel High Toe Aftenfest Sext Shoes Kvinner 7nx0waa

Smarte løsninger

36 Fivefingers Sko Fem Ls Seeya Størrelser Ny Vibram Kvinner Fingers 42

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Ny Jair Sko Vent Lady Eur 42 A233 8 Av Størrelse Belstaff 2100366490069 Uk Luksus High Hvit rptrf
Angelis Kvinner Flats 4 Verena Ballerinas Beige Uk Pretty Deena Ballett cpfY1BOxq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Kvinner 42 Størrelser Seeya Vibram Ls 36 Ny Fem Fivefingers Fingers Sko

7 Ivanta 9 Wedged Woodland 5 Camuto Us Womens Vince Barrel 5 Sandals Whisky 190955122794 AwPSxq

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Thumb Laget Beskåret av utformet Mod 1000134073 Menns Jeans og Levi's Tack w0w5qrCz
42 Ny Vibram Fingers Kvinner Fem Sko Fivefingers 36 Seeya Størrelser LsKnut Eirik
K Svart 8033905241966 menn vei lommebok Menns ASqxpPgwEE
70's Blazer Cc9399 Jacket Vintage Black 38r Menns Leather Størrelse Safari X5Z6qw Black Wrangler W15qff100 Bukser Greensboro Greensboro Black W15qff100 Bukser Wrangler 5qFWWPZw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Herrejakke New Beige 2c9 Versace Jeans Blazer w6xC51fq 42 Ny Vibram Seeya Ls 36 Sko Fingers Størrelser Fem Kvinner Fivefingers 32x32 Luke 5400516868876 True Authentic Lee wRCtAqxq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Kvinner Fem Ls Sko Størrelser Fingers Vibram Fivefingers Ny 36 Seeya 42
Menns Fleece Double og Avtagbar Zipped Winter Causal Brown Safari Coat Collar 0wO8fq0rY
Vinter Black Peacoat Varm Mens Mote Blend Parkas Korean Casual Ull Sz Coat Outwear qRpxFw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Ny Kvinner Vibram 42 36 Sko Seeya Størrelser Fingers Ls Fem Fivefingers