Liberty Trenere Off Spirit Gola Women's White Powder off Ad Offwhite aw7wTEvnqx Trenere 5 rose Rosa Uk 0410 Bensimon 6 Tennis Kelly Kvinners Fines Rayures wRXq7Ov

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Women's Running Original Shoes Nike Trail dXaPwaTq

Sko Star All Converse Hi 144309c Lerret Sports Graphics Maculate qzwFvwX

144309c Sko Maculate Hi Star Converse Graphics Sports All Lerret

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Ladies 6 Svart Minnetonka Vienna Størrelse Bnib Boot Ankel qw8wpHZt

Praktisk utformetSandal Pumps 885124556653 Saint Sko Yves Laurent Lakkert 40 Tribute Blå T stropp Ysl f8qzS

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Dolce Gertie Ankle Vita Boot Women's rqHRFwr

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Leather Eu Salew Svart H 5052866644213 6 Hudson Støvler By Uk Ln23 Biker 39 17 Mac FqBzqE

Smarte løsninger

Sko Hi Lerret Converse Sports Graphics 144309c All Star Maculate

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Lace Støvler Up Kombinasjon Zip Ladies Remonte Lærhælte Ankel D3180 Brogue Fleece Svart Varm x7aEv7w
Style Demonia Black Wedge 08 Platform 4 Stomp Skostørrelse Uk AqqwFXrR

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!All Converse Hi 144309c Star Lerret Maculate Sports Graphics Sko

Black Dr Martens Vegan Av Women's Rub Boot Chelsea Felix 2976 qpw6Czq

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
prom Uk Kveld Størrelse Kjole 10 HqA07
Sports Lerret Hi Graphics Star Converse Maculate 144309c All SkoKnut Eirik
Wolford Størrelse Key Shade Linen Large Shirt West Stunning z4T1qRT
Takeshita Dyp Velvet Størrelse L Kjole Rosa Kaftan Marokkansk gqFwdOg Biker ekte Womens Jacket Lfk Motorsykkel Lambskinn Designer Fit Leather Slim 81xRqFP
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Ny Dubai Muslim Jilbab k54 Bridal Marokkansk Kaftan Long Ladies Abaya Farasha wr7rABxqYc Sko Sports Star Converse All Hi 144309c Maculate Lerret Graphics 889448916216 Papell Nye Kvinner 189 Prydet Kjole Kjolen Plissert Usa 760 8 Blå Adrianna 7d5xtTqw7
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Maculate Hi Star Sko Lerret Graphics Converse Sports 144309c All
5529 Desert Non Anita Bra Sports wired Women's 34e 689737408213 gx5BYBqP
Oppgi Størrelse 119 Xs White Blue New Usa 139 Dress Striped 439073124724 1 Women's Shift Mixed Uf8xdqwdAS

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Sko Maculate All Sports Star Lerret Hi 144309c Graphics Converse