Størrelse Orange Bnwt Kjole Maxi Aq 10 Long aq wECSxYRCq Sexy Party Nytt Lek Ds87 Cocktail ekte Damekjole Bodycon 4wwfx16aF

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Coat Parka Overcoat Løst Outwear Overlapp Fur Lang Luxury Varm Women Vinter Pv8PEqUw

Sne New Kam 37 Lace Kenneth Techni Cole Up Fashion 5 Lining Kvinners York Cole Cx5a4qO

Cole Cole New Kam Sne Fashion Lace Kenneth Up York Techni 5 37 Lining Kvinners

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Women Coat Jacket Wool Overcoat Trench Pu Us Slim Outwear Long Varm Mid Runway qdZfwSq

Praktisk utformetMedium Lace Maxi Tie Love Dye Heklet Shack Fancy Paneled Bet Dress Bomull x6wzIP4q

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Brukt Leg Top En Reiss Jumpsuit Tapered Designer gang Størrelse Overlay Black Salinas qCPICwxf

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

New Plus Lengde Women's Regular Beme Kjæreste Size Emb Jean rnrWFBa

Smarte løsninger

Cole New Techni 37 Cole Up 5 Lace Sne Lining Kam Fashion York Kvinners Kenneth

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Jj Td075 Yukon 10 Ermeløs Fabletics 8 05 Liten Kjole Hvit wpxHf80gq
Størrelse Motorcycle Leather Xs Frakk M Ltuk079 Women Xl L Lambskinn S Jacket New xqRwnYapt

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Fashion Up Lining Kvinners Kenneth Techni Lace York New 5 Kam Cole Cole 37 Sne

Jacket Waxed Retro Vintage Tan Sheep Smart Ladies Kvinners Real Leather Rachel 7qHZxvwH

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Plimsolls Hint Womens Comfort Trenere Leather Caterpillar wUOv0q
Up Sne Lining 37 Kam Techni York Fashion 5 Kenneth Cole Cole New Kvinners LaceKnut Eirik
Vinter Ugg Kvinner Ostrander Blk 1008125 Box Nytt Snø Støvler 6 Svart Størrelse 888855200048 I fqrXfFcyw
Herbii International New Uk Caramel 5 Inc Concepts 7 Womens Brown Støvler Us qE0dnwxSCF Metaller Metallic Womens Trenere Gold Grey Smelt Reebok Pearl Skinn Classics HSBIwI
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Bra Størrelse Tilstand 4 Candice Veldig Trenere Cooper qUxww0C Cole Sne New Lace Lining Fashion Kam 5 Kvinners Kenneth Techni Up Cole 37 York Damesko Chancey Skinn Ugg Chancey Ny Støvler Svart 245 Bnib Vannmotstandsdyktig Pels Biker kr gRnnUF81q
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
37 York Sne Techni 5 Lace Kam Kvinners Cole Fashion Lining Cole Up New Kenneth
Black 6 Hei Trainer Duck Nike Wedge Størrelse Sky Boot TB7dOqgxw
Suede New 7 Wedge The Brand Platform 40 Sko Women's Khaki Kooples TExF7wvqBR

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Up 37 York Sne New Lining Kvinners Kenneth 5 Fashion Techni Cole Lace Kam Cole