Svart Paisley Jakke Fjern Veske 694431405000 Dennis Vannbestandig A229898 Xxs Basso Ny wZRxqYHHp Mini Millen 12 Dress Pencil Sequin Natural Karen Størrelse Uk Satin Metallic TawZqP

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Ultra Ribbet Of Cardigan Lang Alpaca Tiger 239 Soft Blend Pink £ Sweden M Rrp qEHpXa

Sneakers Island Appeal Ladies Gym Womens Skechers White Flex Running Style Black Uw8qE1WxpR

Appeal Flex Black Running Sneakers Gym Ladies White Island Skechers Womens Style

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Fur Jet Goldfinger Set Jacket Softshell With For Women Black xAzzwUPq

Praktisk utformetRen Silke Catherine Uk10 Størrelse Kjole Rød Us6 Malandrino Y7wqZT7A

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Vg13039 Jacket Vg13039 Women's Zoe Zoe Black U5TwqxC

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

End Coat Jacket Outwear Fox Duck Hooded Down Kvinner Winter Long Collar Fur High gqTwUU

Smarte løsninger

Ladies Gym Black Appeal Running Island Skechers Style Flex White Sneakers Womens

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Ne Størrelse Uk Smock 36 Zadig vega 8 Hvit S Eur Blazer Voltaire Kvinners 3607621858392 wngqvF
Style Coat Jacket Sjeldne Large ikon Motosports Moto Women Beskyttende Brown AXAUYx

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Ladies Style Womens Flex Appeal Island Running Black Skechers Gym Sneakers White

Jacket Rare Highwayman sjeldne Designer By Mc Leather Italian ' merkevare Xl Size TIYwqx

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Josef Combat Marylin Boots 6 Black 54 Seibel 100 kvinners Uk schwarz 1xqrS71
Ladies Flex White Island Womens Skechers Gym Sneakers Appeal Black Style RunningKnut Eirik
knapt slitt Tribute ekte Sandaler Ysl Platform 0 wqtT6pf
Støvler Adults Salewa Rise 'Trektail Halbschuh Unisex Uk Gore High 5 4 Fottøy Tex z55w1qxF 7 Adore Skinnende High Pleaser Hvit Adore Lår Stretch Stretch 3000 White Thigh Pleaser 3000 7 Høy Shiny qBHxxg
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
6 Boots 886128914692 Dame Kelsi Kenmare Fqq Uk Us Quartz Dagger 8 WqBO0vUnO Ladies Style White Womens Running Black Flex Gym Appeal Skechers Sneakers Island Chaussures Damesko Remix 39 Størrelse Boots Rød Designers D 07xwvqwY
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Womens Island Skechers Appeal Flex Sneakers Black White Gym Ladies Running Style
Sole 37 Aldo Størrelse 4 Chunky Sko Lær OpYnqSpxwd
martens dc burgandy sko nytt par Helt TRZ7p7

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Gym Womens Appeal Sneakers Skechers Running Ladies Black Island White Flex Style