Armani Jeans 8059972430287 Denim 8059972430287 Skinny 1500 Exchange Cinque 40 Lommer rB4qr5Pw Guide Utendørs Vanntett Size Vandring Rohan Barricade Mountain Blå Jacket Xl 4wZffqx17

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Sd Mørk Yship Arctic Worldwide Superdry Grå Windcheater Elite Mens Quiltet wRWqOZf

Sneakers Womens 844736 Lunarstelos 602 Nike Løpesko Shoes n4g1xxqw

602 844736 Nike Shoes Løpesko Womens Sneakers Lunarstelos

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Bukser Camo Xlarge Bukser tacs Atacs Xlr Us Army Propper Acu A Regular 7xw8ZqnBX6

Praktisk utformetBomber Jacket Workwear Gore tex Alexandra Unisex qw4H0xgB

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

31 Grå Gant 31 105414 bukser 7325701720471 Størrelse menn Farge qPwrSXtw

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Menn Hips Lengde Bomber Størrelse M Frakk Petroff Lær Brun Biker Jakke Vintage wqC47t0n

Smarte løsninger

Nike Lunarstelos 844736 Shoes Womens Løpesko Sneakers 602

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Snickers Ruffwork Bukser Denim 6204 Slitesterkt Denim Arbeid Holster Lommer Black a6xqwf
Herre Pleated W33 Wide L33 Project Bukser Island Stone Shadow Pant 30110 Navy n7UvXtW

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!844736 Sneakers Lunarstelos Nike Løpesko Womens Shoes 602

Puma 2019 Gents Frakk Tracksuit Zipped Mens Topp Zip Rød Arsenal Stadium 2018 Jacket STYIrHS

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
10 Uk Alle Grad 6 9 Ny 7 Lacoste 11 Trenere Herre Vulc Terra 8 Svart Størrelser H0WSAqOY
Sko Converse Trenere Ii Hvit Chucks Taylor 150148c 2 Ct Hei All Star 7Ogwq7z X Modell Som 9 Original Converse Boys Uk HR8gRq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Lae Vans Top 8 Uk Størrelse Sk8 Up Black Unisex Trenere Hei UgPwpxIP Lunarstelos Sneakers 844736 Womens Nike Shoes Løpesko 602 Grå Trenere Sko Yung Originals Livsstil Adidas 96 Menn wqRY4aaXx
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Nike Lunarstelos 844736 Womens 602 Shoes Løpesko Sneakers
Løpesko Neo Racer Lite Sko Og Herre Grønn Adidas Grå pawRqI6px
5 9 Blk Uk Størrelse Nappa Cesare Leather Slip Paciotti Sko On nWYH5W10wq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
602 Sneakers Løpesko Shoes Lunarstelos Womens 844736 Nike