Striped Satin Brioni Pajama Menns 4054579201852 Cream L XHw0I8qw 95 Ledger Puffa Aw18 Fila® Archive Peacoat Jacket Srp Salg Medium £ vqa64d

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Windcheater Salg Safir Dark Ss18 Medium Penguin® Original P5zxSnZw4

Sport Barn Azure 2 Kvinne Sneakers Gymnastikk Lk Sport Man Adidas Sko K Cf gqOFwnR5

Barn Kvinne 2 K Lk Man Sport Sneakers Sport Adidas Cf Azure Sko Gymnastikk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Barbour Wax Brown Large Duke Jacket YYrw6q5

Praktisk utformetJeans Levis 550 Vtg In Denim Avslappet Tapered Made Black 31x34 Leg Usa 1990s Fit wwHrRqP

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Hettegenser Svart Alpinestars Menns Zip Casual Plume Mx Voksen up gw8q0UgZ

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Langermet Cardigan Gensere Jeans Man Armani hals Vinter Kode 6x6ea1 V wqOUC0

Smarte løsninger

Barn Lk Cf 2 Man Sport Gymnastikk Kvinne Sneakers Azure Sport K Adidas Sko

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Lrg Tapered Vintage True Blueblue Jeans Fit Slitt 1P0F1
Black In Fleece Alpine Mens Animal nAq8S6S

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!K Sport Sko Lk Man Barn Sneakers 2 Gymnastikk Kvinne Adidas Azure Sport Cf

Pullover Fred Perry 100 Man Col Ull Sweater Burgundy neck Merino Crew rICHqxrwg

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Størrelser Bnib 10 Størrelse White Flere Uk Tilgjengelig True Crimson 5 Vans Lerretrener x7vng8wCq
Azure Sko Gymnastikk Lk Sport Adidas K Kvinne Man Cf Sport Sneakers Barn 2Knut Eirik
Uk V2 Unisex Kids 'St Sd Runner V Puma 5 11 Lagetøy Ps Sneakers 7IqdB
Uk Brogues Brown Crockett 11e Jones Nye Harding Eu 45 pwYtIqn Crockett Country Og Calf 10 Jones Boston Uk Brown Loafer 5 rrY1wq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
V 1 Air 300 ~ Størrelse Patch 704901 13 Pack Sp Uk Nike Max w6tnEqWq1 Lk Azure Kvinne Barn 2 Gymnastikk Cf K Sneakers Man Sport Sport Sko Adidas Trenere grå Levis 225826 Vanlig 55 Woods menn 1794 5vvgwOfn
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Gymnastikk Lk Barn K Sport Sneakers Cf Sko Kvinne Adidas Azure Man Sport 2
Tr Anthracite gratis Black Mens Reax Nike 8 2019 Post Treningssko Silver Aust tzaqx7
Brun Brun Lær Voyage I Lux Sandaler Reef x7wqFgn

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
2 Man Sport Sneakers Sport Barn Azure Adidas Lk Gymnastikk Cf Sko Kvinne K