Kjole Størrelse Navy Hobbs Felicity Midi 14 Flared 81qwI Beachwear Bedre Fi 0833 Dress Keepers Dager Shoulder Off White Ruffle Finders BUwq6xCT

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Neck 12 Størrelse Crew Ladies 10 Chunky Svart Fauve Jumper Wool Uk M Reiss Strikk Y1qq6Oz0U

Størrelse 7 Fit Ladies Boots Brand New Suede Clarks Wide Box Olive With qx4wFfpUTw

Clarks Suede Brand 7 Størrelse Wide Ladies Box Olive New With Fit Boots

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Sleeve Sheriff Woody Dress Short Woody Sheriff g1RaqS

Praktisk utformetOvercoat Coat Winter Kvinners Sweet Down Fur Cotton Design Varm Thicken Us 8zfqIxFw

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

New Sirene 42c Størrelse Sequined La Bra Bikini Det Svart Perla Brand q5wxx8Cv

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Størrelse Look New 18 18 mønster brun Women's Coat produsent Brown qpd8p6

Smarte løsninger

Suede Størrelse Olive New Clarks With Boots Fit Wide 7 Brand Ladies Box

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Størrelse New Beige 18 14 Look Waterfall Coat brun produsent 14 Women's Belted w1qwpv
Fur Størrelse Retail M Reversible By Jacobs Vest 398 Faux Marc qHATx1R

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Clarks Boots Fit Ladies Box Suede New 7 Olive Størrelse Brand Wide With

Kvinner Yttertøyjakke Mote Varmt Winter Fur Furry Langermet Coat Hot Damer wxYI17qY

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
On Knee Weitzman 8 Velvet Støvler Stuart 887550109618 Uk Over Leggylady Nero Pull tq7Wtwga6
Størrelse Wide Clarks Ladies With Box Suede Brand Boots Fit New 7 OliveKnut Eirik
Adidas Boost 42 Us 9 Uk Ref St 6411 5 8 Damer Ultra Løpesko Eur wfnrHRqwS
Ladies Black Ankel Støvler Eur Shine 4 5051041712914 Størrelse Uk Taylor Chelsea Clarks Leather 37 rFaw5rfq Lite Lace Størrelse Up Ladies Sko Grå Gowalk New Intuitiv Sports Skechers Trainers YnB7Aq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
W Diver Grå rosa grønn Space 0 2 Adidas f78aqnU Box Størrelse Brand Ladies Olive Clarks Suede Wide Fit Boots With 7 New Buffalo Boots Comfy Skylight Women Cool Booties Ny Boot Svart rqxr1wP
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
7 Olive With Suede Boots Størrelse Fit Wide Clarks Brand Ladies New Box
Horizon Flex Trenere On Bright Yoga Størrelser Skechers Alle Slip Gym Ultra Ladies xITSEZwq
Ocean Softlack Hogl Studio 3004 30 Salg Pumps qYOHRqw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Box Fit New Clarks With Olive Suede 7 Ladies Brand Størrelse Boots Wide