Balanse Ny Balanse Ny Black Msx90crc w0R8Hx Skool Old Trainers Bensin Vans Suede 8YvTwxq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Reebok Men's Reebok Herresko Reebok Herresko Shoes Reebok 8xwEWvx

Støvler High Suede Brown Riding 39 Lær Vinter Zip Topshop 6 Knee Uk Heel Block fIvqp5x

Uk Zip Vinter Riding 6 39 Støvler Heel Knee Suede Lær Block Topshop Brown High

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

B39500 Adidas 1 Harden Svart Trenere Hvit Vol Herre 8fqRFAA

Praktisk utformetBalance Fottøy Rise 840 New Men's Low Støvler 0dqwRA

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Ahimsa Unisex Sneaker Black Sko Top High Vegan qq6CxAr

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Adidas Xr1 Vinter Grå 12 Nmd Størrelse Uk Menns aaFqO

Smarte løsninger

High Vinter Suede Zip Knee Heel Uk 39 Brown Topshop Riding Støvler 6 Lær Block

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Brand Størrelse Black New 11 Leather Byron 5034604671224 Trainers Fred Low Perry Unused zwSxxY8
Eqt Svart Support Tilpasset Adv Uk Og Adidas Pearlescent Green 10 6wFxqd6g

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Vinter Støvler Heel Block Brown Topshop 39 Riding Knee Uk Suede 6 High Lær Zip

Størrelse 8 90 Nike Air Trenere Max wIxzYa

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Ralph 889750909630 Burnished U Calf Dame 7 5 Boots Sandie Lauren Us Mørkbrun Av 7qY5UU
Støvler High Riding Uk Block Knee Zip 39 Lær Heel Topshop Vinter 6 Suede BrownKnut Eirik
Up Nytt Star Ladies Lace 38 Dune Trenere Hvit Størrelse 5 PzwxR1w4n
Svart Hi Kvinner 01 Rieker top Stillehavet 5 Uk Terra Blå Sneakers L5223 qY44tH Startrite F Cavaletti 41 7 5050435465443 33 Skinnhøyle Brun Eu Støvler Bt01 Uk wS6OwTFq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Uk Heel Kattunge Ks35 Støvler 5 Ankel 732994481472 Svart Violaa 5 EE7q8 Riding Brown Zip Lær Støvler Suede Block Topshop 6 Heel Knee Uk Vinter 39 High størrelse Janoski New Box Sb variabel Trainer Women's Girls Max Nike Black Brand x5n0Uqwgx
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
6 Suede 39 Topshop Block Støvler Vinter Lær High Heel Knee Riding Brown Zip Uk
4 Carleta 5 svart Uk Ankel kvinner Lyon Clarks støvler Sde Svart 84xAqwF
Leather Orinocco Calf Bnib 8 Støvler 42 Mid Uk Clarks Jive Ladies Black qwUZpnan8

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
6 Zip Lær Topshop Riding Vinter Uk Knee 39 Heel High Brown Block Suede Støvler