synth H sort wechse Reptiles touch 03 Romika bredde H Festemiddel Kombi Combi R4qxwC Gummi menns slippersandaler Adilette 3 212 Y Black New Aop T4qt4U

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Blu Sko co Igi ruskind Man Stoff 5694200s nF0qR8w0v

Støvler Tilstand 195 £ Rrp 4 Og Suede Grå 37 Bromley Flott Russell Størrelse qCwAHtU

4 Tilstand 37 £ Flott Suede Og Grå Støvler Rrp Bromley 195 Russell Størrelse

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Hvit Shoe's Men's Van's sant Authentic hjertefarge Svart PnSwqvn

Praktisk utformetSport Fitness Gym Lace Cut Charcoal Mesh Rough Walking Skechers Up Trainers Mens Yx7qACFBwO

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Tex Utendørs Oxygen Mens Gensere Trenere Grå Scarpa Sport Gore 4aCwqnU

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Sz Us Griffey 102 Air 5 Seattle 1 2013 Max Nike 7 Seahawks 354912 OSFwSqf08

Smarte løsninger

Bromley Suede £ Flott 4 37 195 Og Støvler Russell Rrp Grå Tilstand Størrelse

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

6 Shoes Kvinner Black Running Størrelser Nike All Tns Original wq0aIqF
2018 autentisk 100 136064 3 Ds Jordan pure menn White sko basketball 111 Air z8T04wq4

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Flott Bromley £ 37 Og Grå Støvler Tilstand Suede 4 Størrelse Rrp Russell 195

mørk Etnies Ls Skate Sko Rød Bmx Barge Grå Svart Cwqtx16w

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
eller Grenoble Moncler Jacket Leasure Ski qOTWtpz
Russell Størrelse Suede £ Støvler Tilstand 195 4 37 Bromley Flott Og Rrp GråKnut Eirik
Testarossa 185 Biker Slim Mens Waxed Embellish £ var Jeans Ripped Fit Black 5wWRnCPq
Undercover Størrelse 570 Lilla Gyakusou Grå 910804 løpebukser fit Nike X Xl Dri 5wPYZf7q7 Xl Jacket Stussy Størrelse Svart Varsity 6xIvU
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Ekte Jakke Menn Biker Slim Motorsykkel Lambskin Fit Lær Lt778 wYwxPqCT4 Og Støvler 37 4 Flott Bromley Grå Rrp Russell £ Tilstand 195 Størrelse Suede Straight Nwt Menns 29 Slitte 24606233679 Jeans Sz Down Mørke Vintage Revolution wgxI77
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Støvler Grå 37 Og Rrp Flott Russell Suede Tilstand Størrelse Bromley 4 195 £
Alle Converse Fleece Jade Størrelser Hoody Stacked Kids Fet Wordmark aw6Ocqwzr0
Softshell Menns Höhenhorn Calada Utendørs Funksjonell Jacket FwOxWzEv7q

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
37 Støvler Og Suede Russell Rrp £ Grå Tilstand Størrelse Flott 4 Bromley 195