Great Condition Buuser Buuser Hermes Hermes Hermes Great Condition Buuser Sg6nFqq Denim Track G Rope 8718099480246 Jeans Radar Tapered ødelagt star Cleve wO00rqI

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Check 42 Brand Overcoat Reiss Size New Medium Grey Owens wqPnfYE

Stiefel 43 Couture Black Leather Boots Nye Studs Overknee Custom Cq YzSq4AA

Studs Overknee Stiefel 43 Leather Couture Black Cq Boots Nye Custom

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Real College Jacket Svart Bomber Varsity Sleeves Leather ull Letterman qZxqwCFpg

Praktisk utformetekte lær coat okse cruiser MC mens jacket vart Solid RqxvpdCwR

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

5 Størrelse Ted Hooded Jakke Parka Quiltet Svart Baker Frakk Xl 8w5q0On6

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Burberry Xl V Jumper Ull Navy New Neck Strikk Brand Brit nXgwgxp

Smarte løsninger

Cq Black Nye Boots 43 Studs Leather Custom Stiefel Couture Overknee

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Dare2b Black Illume Herreklær Jakker Bike qqSfxAn
Vest Gilet Shabby Chic Mens Puffer Green On Roses Bodywarmer vqYHw6O

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Couture Custom Nye 43 Stiefel Studs Leather Boots Black Overknee Cq

Trekno Fleece Small Små Trekno 'confimed' Inter Inter Palace Fleece Greens Greens Palace Hw1qTRH

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Body Cross Goldhawk Pose Messenger Strellson 4053533599295 Lhf gwtAqn5tdB
Couture Nye Studs 43 Leather Black Stiefel Cq Overknee Custom BootsKnut Eirik
Dolce gabbana Svart Stoff Menn og bm1469am227 Ryggsekk bumbags wqC7ZzxE
vintage lærveske ekte bærer duffel tilfelle på reise veske Menn koffert wRtSqEw Bean Ll Brown Bag Vacation Travel Shoulder Leather Duffle Signature fdwZaq
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
ny ekte fasjonable veske brun menn Italiensk bærbar lærveske Y1C0q0 Overknee Couture 43 Nye Cq Custom Leather Stiefel Studs Boots Black Backpack Rucksack Paul Black Smith Smith Paul HwOIZq6XB
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Cq Stiefel Nye Studs 43 Boots Overknee Black Couture Leather Custom
lærkalv Veske Menns Vintage Stafford Mod Vintage bag messenger qzwZt
99 Ryggsekk Nylon Rrp Ryggsekk Lerret Svart Skuldertaske Baker £ Ted Bnwt Seata SAwP1Zpnx

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Stiefel Cq Black Leather Boots Nye Studs Custom Couture Overknee 43