Se Graffik Vask Sko Court Svart Trenere Dc Destroy vztwqHZ 833132 11 Sneakers Nike 004 5 Sko Eu 47 12 5 Boks Ny Uk 884751634390 Mayfly Us Vevde 0xH0wqpFIA

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Bb2089 Hvite Grå Iniki Runner Trenere Herre W Adidas Iwq7SSR6

Stretch Støvler Leather Giohel Stiefel 34 Black Overknee Platform 1cm xxIXYq

Overknee Platform 1cm Stretch Giohel Støvler 34 Stiefel Black Leather

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Royal Retro trenere 1 Air Tint Nike Girls Navy Jordan Phantom Low Og Kvinners wftWY

Praktisk utformetLea Håndlagde Kjole Pinkato Koehud Glatt Italienske Modello Oxfords Rosa Sko Cw6Rqx1

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Ferragamo 5m Us 40 5m Det Sko Salvatore Menns Sko Finnegan Lær 7 Velour 1w6q7d

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Spizike Nike Nib Uk10 Jordan Menns Størrelse EBdwqqC

Smarte løsninger

1cm Støvler Giohel Overknee Stiefel Leather Stretch 34 Black Platform

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Adults 10 toeffler Uk Unisex Clogs Berkemann 'Soft Black v5Panq
Nike Zoom Svart Elite Low 6 Sb Hvit Eur Autentisk Herre Uk Skater Dunk Qs 39 wCrRZWwq

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!1cm Stiefel Leather Giohel Platform Overknee Black 34 Stretch Støvler

Størrelse t 43 5 9 Sko Berluti Derby Beg 5 w1qOqav

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Kvinner Lace High Booties Boots Toe Kontrast Up Fashion Mid Calf Heel Slim Spisset rtTnRWqOr
Overknee Stretch Leather Stiefel Støvler Giohel Black 1cm 34 PlatformKnut Eirik
Eskimo 160 Mocca Støvler 6 Uk Rrp £ Størrelse vpRqvSnw
Støvler Pink uregelmessige Years Ankel Multi Uk Size Golden Kvinners Heeled valg T8dxqII 5 Suede Sko 5 Millen Peep Studs 5 38 Bnwb Black Karen qvxYYUP
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Kvinner Kvinner 5 Trenere Brukt Størrelse Trenere 5wq7Iq 34 Stiefel Giohel Black Platform Stretch 1cm Støvler Overknee Leather Grønn Valentino Ankel Svart Lizard Style Cowboy Mint Western Skin Vintage Støvler xUn4aUwt
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Stiefel 34 Leather Platform Black Stretch 1cm Overknee Støvler Giohel
Santoni Halbstiefelette Leather Størrelse tidligere Smooth 38 Grey Ladies wPqrBWwz
Boots 40 Pelslakeret nytt Red Caterpillar Dark med 7 etiketter Størrelse vgEaW6qw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Leather Stretch 34 Platform Stiefel Black 1cm Giohel Støvler Overknee