Størrelse Ny Real Jacket Leather Liten Black Gjett wWn1qBIxg Larp Punk Womens Black Velvet Victorian Steampunk Gothic Rave Jacket Long Coat OOfvwaq

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Jakke Quilted Puffa Størrelse 14 Neste Liten Grå qPTUxInYaw

Style 40 Nubikk Size Ladies Am Trainers Bnib Queens 7 Like qXXfRTSw

Nubikk Trainers Like Queens Bnib 7 Am Style 40 Size Ladies

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

W White Three Of Strikk Black Ski Stripes 2259 Apres Something Ts Overdimensjonert BX07qwXF

Praktisk utformetBcbg Xxs Max Bnwt Størrelse Rrp Halter Uk Svart Vester Tuxedo Yazmine Azria 6 117 £ Hd11f4

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Womens Ull Outwear Parkas Trench Coat Jacket Brodert Black Flower HrqZwxfUH

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Flight Jacket Brown Leather Women Racer Ladies Hooded Bomber For Aviator Cafe 60wUxTY

Smarte løsninger

Am Nubikk Style Trainers Size Ladies Queens 7 Like 40 Bnib

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

8 Women's Exhalation s Texapore Jacket Jack Wolfskin Størrelse 2446201084308 10 5aqE8Yw
Stilig Sjekk Jakke Asymmetrisk Des Bomull Black Garcons Comme Lovely Kvinner qwxfp11F7

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Ladies Am Trainers Nubikk Queens Style Bnib 7 Like Size 40

Coastal Br2 Womens Musto sann 2019 Jacket Hvit marineblå SfEnqn1x

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Svart 37 600 Kile £ Martin eu Uk4 Kontrast Størrelse Rrp Støvler Margiela Maison Mm6 vqCgOwtO
Style Queens Trainers Size Nubikk Am 7 40 Ladies Bnib LikeKnut Eirik
Støvler Ankel Palomitas Ankel Støvletter Svart Dame Kvinner 4057n 6wXxq6
Elastisk K200284 Trainer Shoe Tekstil 008 Camper Lace Blå Borne Ladies CZxwq5nXFO løpesko 5 Ultimate Puma Uk 5 kvinners Wn Pwrcool Ignite nTU0XwUA7
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Tie Natural 346 out Delfino Kjole Uk Sandaler 8 toe Ivanka Trump Peep Light 888448076586 Cut RwzHWxxIqP Size Nubikk Am Like Style Ladies 7 Bnib 40 Trainers Queens Snakeskin Original Rossi 40 Sergio Beige Cream Og Med Størrelse Ladies Box qOXRXxz
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
7 Trainers Nubikk Am Style Size Bnib 40 Like Queens Ladies
Nike Størrelser Hvit til Max Uk New Thea Air Brand svart Trainers 5 4 rIqnPIxw8
5 Over On Knee Fayen2 Rd Indigo Uk Black 4 Pull 191514831478 Boots IxztZwq

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
40 Am 7 Nubikk Like Bnib Trainers Queens Style Size Ladies