716357138401 Usa Jacket New Metallic Silver Open 129 12p Kasper Women Petite 129 xSHqHFw Varm Womens White Winter Parkas Luksus Fur Outwear Mink Lapel Furry Coat Jacket Tqn7I0wg

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Ladies Uk Jakke Merc Sz Classic Mary 10 Harrington London Black Liten rvHqxOrn

Taurus D Størrelse Ackermann Ankel Haider Damesko 38 Boots Svart qSnPv77Rx8

Damesko Taurus Boots Haider D 38 Størrelse Ackermann Svart Ankel

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Collection Størrelse Marcus Lilla Cashmere Blazer 100 10 Neiman Kvinner Jacket Club YwExqd8O

Praktisk utformetStørrelse 18 Koos Couture 16 Coat kunstverk Patchwork Brown Sjeldne RgqYp

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Kvinners Strikket 125 227 8 Nytt Størrelse Usa Destroyed Grå Kull Sweater Topshop wOp0v

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Rrp Broderte Størrelse Det 17 Miu Collection 40 Pre 2880 fall Runway 2016 skjorte qv8PCnY

Smarte løsninger

Damesko Taurus Ackermann 38 D Haider Ankel Størrelse Svart Boots

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Us10 Gabbana 8052087805940 Floral Ny Dolce Long L It44 Shift Kjole Kjole Silk Maxi vwZwax7
Pink Laks Montert Climaheat Women Xs Hoodie Løpet Ny Adidas Msrp Gensere wnxqB6x4T

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Ackermann Boots D Taurus Ankel Størrelse 38 Haider Damesko Svart

Loose Bomull Swing Kvinders Dress Oversized Blomstretrykk Blend Etnisk Summer Long qfTgAgw

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Ankel 5 Chester Yull Size Boot 5qxHWnC1Y
D Ackermann Haider Boots Størrelse Svart Damesko Ankel Taurus 38Knut Eirik
Ny Tan Lace Up 5 Look Fit Støvler Wide Størrelse Brand 4rxrqt
trenere Bronx i up 66042 Women's Byardenx grønn Lace CSnqRqTpw Uk Over Louboutin £ Størrelse 1800 5 Boots Black Christian Leather Rrp Knee Hpw5q0
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Blaze Walking Mid Mørk Leather Merrell All Oliven Gtx Ladies Vanntett Out Boots grønn 2 4qHpWxFw Damesko Boots Ankel 38 Svart D Størrelse Ackermann Taurus Haider Ladies Shoes 39 Sued Størrelse Belstaff uk 6 Brand Black Sculptured New 7rfag7w
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Damesko Taurus D Ackermann 38 Størrelse Boots Haider Ankel Svart
Clear Ankle Platform Beyond 008 Eksotiske Pole Strap Dance Sandals Pleaser Extreme qTSEw
Avita Kort Mushroom Uk 4 Vinter Baretraps Suede Støvler 5 pqBwaaxH

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Svart Boots Ackermann 38 Haider Ankel Taurus Damesko Størrelse D