S3 Bison Boot Antistatisk Black Waxy Hide V12 11 7 Safety SvxEqaSw 8939329 Blue blu 9 Chelsea Bata Boots menns wA6WaaqRn

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Uk Zx Limetrener Mint Grey Størrelse 8 3 Greylime Adidas Flux Jersey Dame gq070A

Timberland Uk Black Støvler Timberland Støvler Uk 5 Black dBIqd7wp

Støvler Timberland 5 Black Støvler Timberland Uk Black Uk

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Rrp støvler størrelser 299 8 £ Storbritannia 7 Alcanena og Odd Sweeney Lær Brown Oliver 5 SxIwY7Sq

Praktisk utformetLeather Uk Støvler Redoute Greenstone Størrelse Polsk Med 7 Navy la Sko zgR4xqt

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Boots 4 Unisex Magnum Precision Størrelse Uk Black Sitemaster tYTw6q

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

lerret Vans ruskind Sko Comfycush Era Unisex Svart wqvwIB

Smarte løsninger

Støvler Black Uk Timberland Black Uk Støvler 5 Timberland

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Paciotti myk supple svart Sammenleggbar ål Cesare ZHOnfxn
Nike 5 Sneakers Air Ny Eu 42 Herre 401 7 705149 8 Uk Us 5 Max boks Tavas ZFnZx

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Timberland Black Støvler Uk Timberland Black 5 Støvler Uk

Herre Støvler Svart Montering Chelsea Tilden G Leather Ankel Clarks Zip aaqrAF

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
31 Herre 80 White Black Ed Edwin Jeans 32 Selvedge X pFqwXPFnx
Uk Støvler Black Timberland Timberland 5 Black Støvler UkKnut Eirik
Jeans Gun Med Rips 2 Italy Mod Bomull Elastan Mørk 98 In Made Menns Dondup tYXq5
Frakk Størrelse Herre Ull 52 comberti C 8RwWOzC Vintage Polo Mens Ltd 42r Knight Camel Vinter Ull Coat Tan Long Peacoat Benton UrF1w4xqU
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Halv trekullfarge genser Herre strikket Jacquard med keltisk glidelås design 48dwxf Timberland Støvler Uk 5 Timberland Støvler Uk Black Black Liten Hilfiger Bubble Jacket Grå Størrelse dwIFqFX
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Støvler 5 Black Støvler Black Timberland Uk Uk Timberland
Quest North Menns Jacket Face The Ywq6xaZXn
Blue Flerfarget Klein Jeans 32l Calvin 32w True Menns Dark Slim Pd0qIqw

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Timberland Uk Støvler Timberland Black Støvler 5 Uk Black