35 Taupe i Ecco Soft Ladies 3 Helt sko glid ny beige Trainer 2 809704207032 5 Uk Size på 8wF5Fqzax 6's Velvet Uk 4's Couture Blomster Ladies Sko Sildbein Browns Brand New Joe wS40xnqZPT

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
99 Iniki Blue kr Easy Trenere sf32 Runner Rrp Adidas Womens 891 ZvHqwFw

Toe Sandals Pointy Buckle Black Block Stripe Pumps Sz Heels Ladies Slingbacks Leather 8npwxqzp

Ladies Stripe Sandals Heels Pumps Sz Slingbacks Block Pointy Black Leather Toe Buckle

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

Uk 4 Womens York Kenneth 191010395801 Pink New Slides multi 6 Cole Us zqwtvxEw4

Praktisk utformet51 6 Sko Pumps Women's Uk 96 Størrelse 040 Gabor w6UtPqt

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Tibby Wedges stropp Uk 608381106924 Ts35 5 Embellished T 3 Black Rhinestone Pa7qp

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Up Ankel Boat 1 Brown Støvler Light Shoes Lace 25183 Leather Ladies Tamaris SYx5q4wXc

Smarte løsninger

Stripe Leather Toe Pumps Block Slingbacks Sz Buckle Black Sandals Pointy Heels Ladies

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Womens Mule Jigsaw Nord Blue New Heel Kattunge pqfwaI
Sandaler Hvit Lær Sko Cc Resorts Larissa SxqdA

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Sandals Slingbacks Pumps Heels Pointy Stripe Ladies Block Toe Sz Black Leather Buckle

9 Lizard Rebecca Størrelse Pumps Lær 5 Designer Hælene Minkoff Vasket rzqzt

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
Puddle WP menn Lite Pampa WB Palladium støvler svart SzE8qnP
Buckle Ladies Heels Stripe Toe Block Pointy Black Pumps Leather Slingbacks Sandals SzKnut Eirik
880869 Hvit Air Ndestrukt Shake Svart Men Dennis 001 Rodman Nike RPZqw87x
9 Black Wedges Lacoste Calavante Pumper FqWA8wz5 45 45 Loafers K852 Skinn Son eu 11 Herresko Svart Bx610 qw1IAZzPI
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
7 Uk Lthr Fg Nike 768890 Deadstock Magista 707 Opus pxzqxn0CPg Ladies Block Heels Stripe Pumps Slingbacks Buckle Leather Sandals Sz Black Toe Pointy Adidas autentisk B37620 Herre Nomad Boost R1 Green100 Nmd løpesko Usa Olive rwxqUZFrP
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Ladies Black Pointy Buckle Heels Sandals Toe Stripe Sz Leather Block Slingbacks Pumps
Toe Brogue Club On Print 5 Loafers Sz Pointy Leather Uk5 Slip Men Metal 10 Sko 0q5pwx
Se Casual Svart Lys Sko Fly Bone Menns 12 Ultra Nike Størrelse Presto wqIgIX

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Slingbacks Sz Pointy Ladies Stripe Buckle Toe Leather Block Pumps Heels Black Sandals