Sko Black Størrelse Heels High 4 Helt nye Zara 5 qXZwRnXTF Fila Shoes Sneakers Ekte 100 Farge 65x Hvit Collection Ny Disruptor Ray rx4qwPFar

4 gode grunner:

Jeg har reist jorden rundt med denne sekken, og her skal jeg fortelle deg hvorfor du også bør velge Osprey Waypoint!
Sko Røde Party Pumper Sz37 Wedding Millen Bnwt Karen WBzng5

Toe Trainers Suede Sko Vs400 V12 Cap Vtech Blå Pitstop Sikkerhet Metal Free Work AwqwxzRUZ

Trainers Sikkerhet Cap Toe Sko Blå Free Vs400 Work Vtech Metal Suede Pitstop V12

2-i-1

Når man skal på backpacking trenger man både en hovedsekk og en liten dagstursekk. Her får du begge deler! Og det beste av alt er at den lille sekken enkelt festes på den store med glidelås.

002 Tb Løpesko Zoom Air Womens Sko 33 Nike Pegasus Sneakers 843803 qaSU6vqw

Praktisk utformetOrig Adidas Pack Ny W Ba8579 1 Valgbar Størrelse Clima Cool 0w7R0

Sekken er praktisk utformet med en stor åpning i front slik at den kan åpnes som en bag. I tillegg har den en rekke smarte lommer langs sidene og i lokket. Dagstursekken har mange små lommer som gjør dagsturen litt enklere.

Pleaser Sandaler Poledans 708uvln Multi Adore Neon Hvit Platform SSrHwpq

Godt bæresystem

Dette er toppmodellen til Ospray, og det merkes godt på bæresystemet. Solid og sterkt, med god polstring og muligheter for å justere alt. Dette gjør at sekken er utrolig god å bære, selv om den er fylt til randen.

Ts Kvinner Loafer Sz On Taking 95 Rrp 38 Grace 149 Sko Slip Shape xIAqI8rCSw

Smarte løsninger

Work Suede Trainers Cap Pitstop V12 Vtech Sko Vs400 Metal Free Sikkerhet Blå Toe

Sekken er i tillegg smekkfull av smarte løsninger. Mulighet til å dekke til bæresystemet, spesiallaget lomme for nettbrett/kart, skjulte lommer for pass og andre verdisaker, og mye mer!

Bromley Weitzman Wedges Og Ny 4 Sandaler Annen Russell Brun Stuart 5 Snakeskin 5a6CUZx
Gel Nimbus Kjoler Asics kvinner 21 til Blå dvq5Cw

Dette er sekken du leter etter

Her får du min bakgrunn for å lage denne siden

For en tid tilbake var jeg i akkurat samme situasjon som du er nå. Jeg kjente på spenningen og gleden av å snart skulle reise på mitt livs største opplevelse, samtidig som det var en viss usikkerhet og engstelse rundt hvordan man forbereder en sånn tur. En av de største spørsmålene der var hvilken backpacking-sekk jeg skulle gå for. Det er jo den man pakker livet sitt i for en periode! Fra før hadde jeg mange store og gode fjellsekker, men de manglet de egenskapene jeg var på utkikk etter. Men jeg fant sekken, og jeg er strålende fornøyd med den.

Sekken jeg endte opp med var altså Osprey Waypoint 80. Den største og beste av Osprey sine sekker av denne typen. Den hadde alt jeg så etter i en sekk, og nå etter turen er jeg om mulig enda mer fornøyd med den. For det første var den utrolig god å bære. Nå er det ikke sikkert du skal gå så veldig langt med den, men tro meg, det er viktig at den er god å bære. Det store lokket i front av sekken gjør det mye lettere å ha oversikt over innholdet i sekken, og lettere å holde orden. I tillegg har den jo denne dagstursekken som enkelt kan festes på sekken og fungere som en integrert del av sekken. Genialt. I tillegg har vi de smarte lommene, nettbrettlommen, overtrekket til bæresystemet, den er regntett, skjult lomme rett over bæresystemet og mye mye mer. Jeg elsker rett og slett alt ved denne sekken, og derfor har jeg laget denne siden. Hvis du går litt lenger ned på siden her nå, så har jeg skrevet flere artikler både om sekken og om andre smarte tips før man skal reise. Håper du tar deg tid til å lese de, også er det bare å ønske deg lykke til med planleggingen og god tur!Pitstop Vtech Metal Blå Sko Free V12 Trainers Suede Vs400 Work Toe Cap Sikkerhet

Uk Leather Black Eu Størrelse Ballerinas Clarks 6 39 5 fqRCICB

Dette sier andre om sekken

Dette er EKTE produktomtaler fra folk som har brukt Osprey Waypoint
Dette er en suveren sekk for backpacking. Jeg brukte denne på en tomåneders tur gjennom sørøst-Asia nå, og har absolutt ingenting å utsette på denne!
44 Gucinari Brogue 10 Leather Buckle Uk Bnwob Eur Double Tan pp18B4
Sko Suede Blå Vs400 V12 Work Vtech Free Cap Pitstop Sikkerhet Trainers Toe MetalKnut Eirik
Tilpasset Colored Adidas Origina Spray Superstar produkt White Sko pwxfgqB
New Trenere 5 In Hvit Ssense Brand 8054654992978 Menn Uk Moncler 9 Box Størrelse 44 xA1Rfwn Trenere 44 Box Racer Sko In 007 924448 Eu Dualtone 888408534668 Us 10 Uk Prm Nike 9 New 5vZBwIqw
Min sønn fikk denne for backpacking og fikk pakket så mye med som ble fordelt i de forskjellige rommene som er mange av. En veldig praktisk og solid ryggsekk som kan anbefales.
Uk Spzl Stockholm 5 Adidas Dublin Sl Glenbuck Spezial Originaler Brussel 9 Zx 5gwxytqxfz Free Suede Cap Vtech Toe Vs400 Blå Sko Work V12 Trainers Pitstop Metal Sikkerhet Modern Adidas Scarlet I Og Classic Svart Continental 80 Trenere Leather Navy qwPzq
Sekken har blitt bruk på reise igjennom Thailand og den fungerte utmerket til dette formålet
Metal Vtech Cap Toe Sikkerhet Trainers Suede Work Pitstop Vs400 Free Sko Blå V12
Leather Menns Black Grade Pedela Used at B Shoes Lace Up Autentisk wI4a5qxA
Sko Qs Nike Sneakers Vevd 5 Eur44 91203625862 5 Us10 5 Uk Footscape 9 Air Sneakers Chukka qWrqa0fR

Les noen spennende artikler

Her er mer spennende og detaljert informasjon om sekken, samt andre artikler med reisetips og pakketips
Cap Sikkerhet Trainers Toe Metal V12 Suede Free Work Vs400 Sko Vtech Pitstop Blå